притисни ентер »

Шилегов до Антикорупциска комисија: Проверете ја набавката на противпожарната скала
Шилегов до Антикорупциска комисија: Проверете ја набавката на противпожарната скала

Шилегов до Антикорупциска комисија: Проверете ја набавката на противпожарната скала

Барање за испитување на наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси при реализација на набавката на специјализираното возило – противпожарна скала за потребите на Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје, упати денеска скопскиот градоначалник Петре Шилегов. Барањето до Државната комисија за спречување на корупцијата е испратено

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, побара од Државната комисија за спречување на корупцијата да ги испита наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси во набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, за Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје. Шилегов вели дека претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски,

Шилегов до ДКСК: Проверете ги наводните нерегуларности при набавката на противпожарната скала за хероите на градот

Шилегов до ДКСК: Проверете ги наводните нерегуларности при набавката на противпожарната скала за хероите на градот

Градоначалникот Шилегов денеска се обрати до Државната комисија за спречување на корупцијата со барање за испитување на наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси при реализација на набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, која претставува единствена опрема од ваков тип на Бригадата за противпожарна заштита на Град

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, побара од Државната комисија за спречување на корупцијата да ги испита наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси во набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, за Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје. Шилегов вели дека претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски,

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, побара од Државната комисија за спречување на корупцијата да ги испита наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси во набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, за Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје. Шилегов вели дека претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски,

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Шилегов ја повика Антикорупциска да ја провери набавката на противпожарното возило

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, побара од Државната комисија за спречување на корупцијата да ги испита наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси во набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, за Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје. Шилегов вели дека претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски,

Шилегов побара од ДКСК да го испита случајот со набавката на противпожарна скала за заштита на Град Скопје

Шилегов побара од ДКСК да го испита случајот со набавката на противпожарна скала за заштита на Град Скопје

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска се обрати до Државната комисија за спречување на корупцијата со барање за испитување на наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси при реализација на набавката на специјализираното возило - противпожарна скала, која претставува единствена опрема од ваков тип на Бригадата за противпожарна

Шилегов до ДКСК: Проверете ги наводните нерегуларности при набавката на противпожарната скала за хероите на градот

Шилегов до ДКСК: Проверете ги наводните нерегуларности при набавката на противпожарната скала за хероите на градот

Градоначалникот Шилегов денеска се обрати до Државната комисија за спречување на корупцијата со барање за испитување на наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси при реализација на набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, која претставува единствена опрема од ваков тип на Бригадата за противпожарна заштита на Град

Шилегов побара од ДКСК да ја провери набавката на противпожарната скала

Шилегов побара од ДКСК да ја провери набавката на противпожарната скала

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска се обрати до Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) со барање за испитување на наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси при реализација на набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, која претставува единствена опрема од ваков тип на Бригадата за

Шилегов ја повика ДКСК да ја провери набавката на противпожарното возило

Шилегов ја повика ДКСК да ја провери набавката на противпожарното возило

Градоначалникот Петре Шилегов денеска се обрати до Државната комисија за спречување на корупцијата со барање за испитување на наводните сомнежи за постоење корупција и судир на интереси при реализација на набавката на специјализираното возило – противпожарна скала, која претставува единствена опрема од ваков тип на Бригадата за противпожарна заштита