притисни ентер »

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Поранешениот ракометен репрезентативец му посака среќа и успех на младиот пливач со национални рекорди Димитар Бошнаков. „Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти тука сме ние да помогнеме. Чест ми е што успеавме со сопствени средства да помогнеме во развојот на една млада спортска олимписка надеж. Да не направиш горди“, објави Ристовски

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Поранешениот ракометен репрезентативец му посака среќа и успех на малдиот пливач со национални рекорди Димитар Бошнаков. -Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти тука сме ние да помогнеме. Чест ми е што успеавме со сопствени средства да помогнеме во развојот на една млада спортска олимписка надеж. Да не направиш горди, објави Ристовски

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Поранешениот ракометен репрезентативец му посака среќа и успех на малдиот пливач со национални рекорди Димитар Бошнаков. -Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти тука сме ние да помогнеме. Чест ми е што успеавме со сопствени средства да помогнеме во развојот на една млада спортска олимписка надеж. Да не направиш горди, објави Ристовски

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Ристовски: Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

Поранешениот ракометен репрезентативец му посака среќа и успех на малдиот пливач со национални рекорди Димитар Бошнаков. -Кога државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти тука сме ние да помогнеме. Чест ми е што успеавме со сопствени средства да помогнеме во развојот на една млада спортска олимписка надеж. Да не направиш горди, објави Ристовски