притисни ентер »

Робот продава автомобили ,се знае и за која компанија
Робот продава автомобили ,се знае и за која компанија

Робот продава автомобили ,се знае и за која компанија

Со воведувањето на системот за автономно возење, возачите ќе изгубат од важноста, но сигурно нема да исчезнат. Кога станува збор за продавачите на автомобили, тешко е да се каже каква е нивната судбина. Ако е според Hyundai, тие стануваат непотребни затоа што го имаат DAL. ДАЛ помага да се поврзете со искуството или едноставно е сервисен робот. И не

Hyundai го покажа DAL-e робот што ќе продава возила на клиенти

Hyundai го покажа DAL-e робот што ќе продава возила на клиенти

Hyundai Motor Group лансира хуманоиден робот за услуги на клиенти наречен DAL-e кој е дизајниран да разговара со луѓето и да помага при изборот и продажбата на автомобили… DAL-e роботот на Hyundai е високо напредна машина дизајнирана да комуницира со луѓето користејќи прецизни способности за препознавање и мобилна функција. Името DAL-e е акроним за

Hyundai го покажа својот DAL-e робот за услуга на клиенти

Hyundai го покажа својот DAL-e робот за услуга на клиенти

Hyundai Motor Group лансира хуманоиден робот за услуги на клиенти наречен DAL-e кој е дизајниран да разговара со луѓето и да помага при продажбата DAL-e роботот на Hyundai е високо напредна машина дизајнирана да комуницира со луѓето користејќи прецизни способности за препознавање и мобилна функција. Името DAL-e е акроним за „Drive you, Assist you,