притисни ентер »

ФОТО НА ДЕНОТ: Аман, бе, судија, мораше ли!?
ФОТО НА ДЕНОТ: Аман, бе, судија, мораше ли!?

ФОТО НА ДЕНОТ: Аман, бе, судија, мораше ли!?

фото: МЗТ Скопје/Петр Стојановски Не им се веруваше на кошаркарите на Нови Пазар дека МЗТ Скопје доби фаул и слободни фрлања во последната секунда од натпреварот, кога сите се подготвуваа и очекуваа продолжение. Оттаму нивната реакција кон еден од арбитрите на мечот. Некои со неверување, други со иронична насмевка на лицето, трети со гнев, а сите со