притисни ентер »

Приведено лицето коe со секира уби две кучиња во Аеродром
Приведено лицето коe со секира уби две кучиња во Аеродром

Приведено лицето коe со секира уби две кучиња во Аеродром

Лицето кое во септември со секира крвнички уби две кучиња во населбата Аеродром, беше приведено вечерва. Станува збор за Г.С. (17), а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик за мачење животни. Крвавиот настан се случи

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Целиот текст прочитајте го тука: https://a1on.mk/macedonia/priveden-ubiecot-koj-so-sekira-gi-iskasapi-dvete-kuchinja-vo-aerodrom/

Приведен човекот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Приведен човекот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава, објави А1.он . Станува збор за 17-годишниот Горјан С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од

Полицијата го приведе малолетниот убиец кој искасапи две кучиња во Аеродром

Полицијата го приведе малолетниот убиец кој искасапи две кучиња во Аеродром

Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик за мачење животни. Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава, пренесе А1он . Станува збор за 17-годишниот Горјан С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои

Забележан бил на камери: Приведен напаѓачот на кучиња во Аеродром

Забележан бил на камери: Приведен напаѓачот на кучиња во Аеродром

17 годишен Г.С. е приведен вечерва, откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата Гоца и Макс од населбата Аеродром, објави А1он. Кучињата беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Г.С. ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик за мачење животни. Крвавиот настан се случи

Приведено лицето кое со секира раскасапи кучиња во Аеродром, познат идентитетот на малолетниот убиец

Приведено лицето кое со секира раскасапи кучиња во Аеродром, познат идентитетот на малолетниот убиец

Приведено лицето кое со секира раскасапи кучиња во Аеродром, познат идентитетот на малолетниот убиец Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс, двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери

Приведен убиецот кој со секира искасапи две кучиња во Аеродром

Приведен убиецот кој со секира искасапи две кучиња во Аеродром

17 годишен Г.С. е приведен вечерва, откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата Гоца и Макс од населбата Аеродром, објави А1он. Кучињата беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Г.С. ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик за мачење животни. Крвавиот настан се случи

Фатен убиецот кој со секира уби две кучиња во Аеродро

Фатен убиецот кој со секира уби две кучиња во Аеродро

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик

БРАВО! Конечно ФАТЕН УБИЕЦОТ кој со секира уби две кучиња во Аеродром

БРАВО! Конечно ФАТЕН УБИЕЦОТ кој со секира уби две кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром, кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г. С., а бил приведен кога полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик