притисни ентер »

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме
Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија: Жалиме што Заев за себе ги приграбил руските пари наменети за партии и навивачки групи

Единствена Македонија: Жалиме што Заев за себе ги приграбил руските пари наменети за партии и навивачки групи

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случај, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

ЛИДЕР: Власта под руско влијание – Царина ја стопирала истрагата за комбинатот на русинот Савидис!

ЛИДЕР: Власта под руско влијание – Царина ја стопирала истрагата за комбинатот на русинот Савидис!

ЛИДЕР: Власта под руско влијание – Царина ја стопирала истрагата за комбинатот на русинот Савидис! Царинската управа ја стопирала истрагата против тутунскиот комбинат „СЕКЕ“, кој е во сопственост на контроверзниот руски бизнисмен близок до Путин, Иван Савидис, пишува Лидер . Како што дознава „Економски Лидер“ од извори во Царина, против фирмата на

Власта под руско влијание: Стопирана истрагата за комбинатот на русинот Савидис

Власта под руско влијание: Стопирана истрагата за комбинатот на русинот Савидис

Царинската управа ја стопирала истрагата против тутунскиот комбинат „СЕКЕ“, кој е во сопственост на контроверзниот руски бизнисмен близок до Путин, Иван Савидис, објави „ Лидер “. Според порталот, против фирмата на Савидис лани била отворена истрага од Царинската управа заради нејзина поврзаност со фирми ќерки во Грција и Бугарија кои во своите матични

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

“Зошто ги украде руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме” – ШТО СЕ СЛУЧИ СО РУСКИТЕ ПАРИ?

“Зошто ги украде руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме” – ШТО СЕ СЛУЧИ СО РУСКИТЕ ПАРИ?

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа министерот во МВР, Спасовски, вети дека ќе го испита овој случај, но до ден-денешен целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија