притисни ентер »

Селмани во Студио 1: Мицкоски сака преку МАН да влијае во изборот на раководството на МРТ и АВМУ

Селмани во Студио 1: Мицкоски сака преку МАН да влијае во изборот на раководството на МРТ и АВМУ

Перцепцијата за поделби меѓу новинарите е лажна, вистината за МАН ја има во прислушуваните разговори, вели претседателот на ЗНМ Насер Селмани и повторно апелираше до СЈО да ги отвори разговорите и да и покаже на јавноста како поранешниот премиер Груевски координирал како да се формира МАН, кој да биде претседател и како да се делува против ЗНМ. -Тоа

Селмани во Студио 1: Мицкоски сака преку МАН да влијае во изборот на раководството на МРТ и МАНУ

Селмани во Студио 1: Мицкоски сака преку МАН да влијае во изборот на раководството на МРТ и МАНУ

Перцепцијата за поделби меѓу новинарите е лажна, вистината за МАН ја има во прислушуваните разговори, вели претседателот на ЗНМ Насер Селмани и повторно апелираше до СЈО да ги отвори разговорите и да и покаже на јавноста како поранешниот премиер Груевски координирал како да се формира МАН, кој да биде претседател и како да се делува против ЗНМ. -Тоа

Селмани: Мицкоски сака преку МАН да влијае во изборот на раководството на МРТ и МАНУ

Селмани: Мицкоски сака преку МАН да влијае во изборот на раководството на МРТ и МАНУ

Перцепцијата за поделби меѓу новинарите е лажна, вистината за МАН ја има во прислушуваните разговори, вели претседателот на ЗНМ Насер Селмани и повторно апелираше до СЈО да ги отвори разговорите и да и покаже на јавноста како поранешниот премиер Груевски координирал како да се формира МАН, кој да биде претседател и како да се делува против ЗНМ. -Тоа