притисни ентер »

Диви животни причина за три сообраќајки деновиве на автопатот Тетово- Скопје
Диви животни причина за три сообраќајки деновиве на автопатот Тетово- Скопје

Диви животни причина за три сообраќајки деновиве на автопатот Тетово- Скопје

Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција бележи три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три невообичаени случаи, сите на автопатот околу Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале само со материјална

Диви животни причина за три сообраќајки деновиве на автопатот Тетово- Скопје

Диви животни причина за три сообраќајки деновиве на автопатот Тетово- Скопје

Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција бележи три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три невообичаени случаи, сите на автопатот околу Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале само со материјална

Диви свињи предизвикале три сообраќајки на автопатот Тетово-Скопје

Диви свињи предизвикале три сообраќајки на автопатот Тетово-Скопје

Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција регистрираше три сообраќајни незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција регистрираше три сообраќајни незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои

ВНИМАТЕЛНО НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ – ТЕТОВО: Три сообраќајки поради диви животни

ВНИМАТЕЛНО НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ – ТЕТОВО: Три сообраќајки поради диви животни

Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција бележи три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три невообичаени случаи, сите на автопатот околу Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале само со материјална

Три сообраќајки деновиве поради диви животни на автопатот Тетово-Скопје

Три сообраќајки деновиве поради диви животни на автопатот Тетово-Скопје

Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција бележи три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три невообичаени случаи, сите на автопатот околу Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале само со материјална

ВНИМАТЕЛНО НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ – ТЕТОВО: Три сообраќајки поради диви животни

ВНИМАТЕЛНО НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ – ТЕТОВО: Три сообраќајки поради диви животни

Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција бележи три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три невообичаени случаи, сите на автопатот околу Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале само со материјална

Три сообраќајки деновиве поради диви животни на автопатот Тетово-Скопје

Три сообраќајки деновиве поради диви животни на автопатот Тетово-Скопје

Фото: Б. Грданоски Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција бележи три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три невообичаени случаи, сите на автопатот околу Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале

Три сообраќајки поради диви животни на автопатот Тетово-Скопје

Три сообраќајки поради диви животни на автопатот Тетово-Скопје

Во текот на изминатиот викенд и неколку дена претходно тетовската полиција бележи три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три невообичаени случаи, сите на автопатот околу Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале само со материјална

Диви животни предизвикале три сообраќајки деновиве на автопатот Скопје-Тетово

Диви животни предизвикале три сообраќајки деновиве на автопатот Скопје-Тетово

Во текот на изминатата недела, тетовската полиција забележала три сообраќајки незгоди на автопатот Тетово-Скопје, за кои причина било движење по коловозната лента на диви животни. Во овие три случаи, сите во близина на селото Групчин, станува збор за диви прасиња во кои удриле возила, а кои поминале само со материјална штета и без повредени луѓе. Во