притисни ентер »

Сандра Булок оди во пензија за да му се посвети на семејството
Сандра Булок оди во пензија за да му се посвети на семејството

Сандра Булок оди во пензија за да му се посвети на семејството

Сандра Булок оди во пензија за да му се посвети на семејството Во 90-тите, а и потоа, светот ја засака по акцијата „Брзина“, трилерот „Време за убивање“, комедијата „Мис таен агент“ и оскаровската драма „Судир“… А денес, по 30 години на големиот екран, Сандра Булок планира да се откаже од киното. Во интервју за „Холивуд репортер“, 57-годишната оскаровка

Сандра Булок заминува: „Толку сум прегорена!“

Сандра Булок заминува: „Толку сум прегорена!“

Во интервјуто за „Холивуд репортер“, 57-годишната оскаровка откри дека ќе се повлече од професионалната глума за да може да минува повеќе време со своите деца, 12-годишниот син Луис и 10-годишната ќерка Лајла . Толку сум ‘прегорена’… Толку сум уморна, веќе не можам да донесувам здрави, паметни одлуки… Мислам дека постојаната работа последниве три децении

Сандра Булок планира да се повлече од професионалната глума

Сандра Булок планира да се повлече од професионалната глума

Сандра Булок планира да се откаже од киното. Во интервју за „Холивуд репортер“, 57-годишната оскаровка откри дека ќе се повлече од професионалната глума, за да може да минува повеќе време со своите деца (12-годишниот син Луис и 10-годишната ќерка Лајла). – Толку сум „прегорена“… Толку сум уморна, па веќе не можам ни да носам здрави, паметни одлуки…

Сандра Булок оди в пензија за да му се посвети на семејството

Сандра Булок оди в пензија за да му се посвети на семејството

Во 90-тите, а и потоа, светот ја засака по акцијата „Брзина“, трилерот „Време за убивање“, комедијата „Мис таен агент“ и оскаровската драма „Судир“… А денес, по 30 години на големиот екран, Сандра Булок планира да се откаже од киното. Во интервју за „Холивуд репортер“, 57-годишната оскаровка откри дека ќе се повлече од професионалната глума, за да

Сандра Булок оди в пензија за да му се посвети на семејството

Сандра Булок оди в пензија за да му се посвети на семејството

Во 90-тите, а и потоа, светот ја засака по акцијата „Брзина“, трилерот „Време за убивање“, комедијата „Мис таен агент“ и оскаровската драма „Судир“… А денес, по 30 години на големиот екран, Сандра Булок планира да се откаже од киното. Во интервју за „Холивуд репортер“, 57-годишната оскаровка откри дека ќе се повлече од професионалната глума, за да

Сандра Булок се повлекува од актерство: Неможам повеќе, целосно сум исцрпена

Сандра Булок се повлекува од актерство: Неможам повеќе, целосно сум исцрпена

„Секогаш работев, па имав среќа. И сфатив дека работата ми стана пречка. Тоа беше како постојано да го отворам фрижидерот и да барам нешто што никогаш не е во него. Си реков „Престани да бараш затоа што не треба да докажуваш повеќе. Треба да бидеш добра и без работата што ти треба како потврда за успехот“, додаде таа. „Целосно сум исцрпена. Толку сум

Сандра Булок се повлекува од големото платно: Целосно сум исцрпена

Сандра Булок се повлекува од големото платно: Целосно сум исцрпена

Сандра Булок се повлекува од големото платно: Целосно сум исцрпена М. Г. Пред 4 минути Сандра Булок / Фото: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN Сандра Булок го објави своето повлекување од актерството во големото интервју што го даде за „The Hollywood Reporter“. Иако уште во март оваа година изјави дека планира да се одмори од актерството бидејќи сака да се фокусира

Крај на кариерата: Сандра Булок одлучи да се повлече од светот на актерството

Крај на кариерата: Сандра Булок одлучи да се повлече од светот на актерството

Холивудската актерка Сандра Булок ги изненади сите кога во интервју за „The Hollywood Reporter“ откри дека решила да се повлече од светот на глумата. Имено, актерката изјавила дека ужива во идејата да креира сопствен распоред на обврски и дека сака да работи исклучиво за себе. „Јас сум целосно ‘прегорена’. Толку сум уморна што не можам да носам здрави,