притисни ентер »

Oд 1 декември сите пријавени за субвенционираното снабдување ќе добиваат електрична енергија од ЕСМ Продажба
Oд 1 декември сите пријавени за субвенционираното снабдување ќе добиваат електрична енергија од ЕСМ Продажба

Oд 1 декември сите пријавени за субвенционираното снабдување ќе добиваат електрична енергија од ЕСМ Продажба

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата се одвива непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември, соопштија од компанијата. ЕСМ Продажба, како што посочуваат, ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени

Од први декември сите пријавени кои ги исполнуваат условите ќе добиваат струја од „ЕСМ Продажба“

Од први декември сите пријавени кои ги исполнуваат условите ќе добиваат струја од „ЕСМ Продажба“

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата тече непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември, информираат од таму. „ЕСМ Продажба“ ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени претставници од стопански

ЕСМ Продажба: Субвенционираното снабдување со струја тече непречено

ЕСМ Продажба: Субвенционираното снабдување со струја тече непречено

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата тече непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември, соопштија од ЕСМ Продажба. Оттаму ги отфрлаат како неосновани изјави од страна на „одредени претставници од стопански

Се проверуваат броилата на пријавените институции за субвенционирана струја

Се проверуваат броилата на пријавените институции за субвенционирана струја

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата тече непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември. ЕСМ Продажба ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени претставници од стопански асоцијации во кои без

ЕСМ Продажба: Реализацијата на субвенционираното снабдување тече непречено

ЕСМ Продажба: Реализацијата на субвенционираното снабдување тече непречено

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата тече непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември. ЕСМ Продажба ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени претставници од стопански асоцијации во кои без

Од први декември сите пријавени кои ги исполнуваат условите ќе добиваат струја од „ЕСМ Продажба“

Од први декември сите пријавени кои ги исполнуваат условите ќе добиваат струја од „ЕСМ Продажба“

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата тече непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември, информираат од таму. „ЕСМ Продажба“ ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени претставници од стопански

СЕ ОГЛАСИ ЕСМ ЗА ЕВТИНАТА СТРУЈА - сите прјавени ќе ја добијат од први декември, ги повикаа фирмите да не даваат паушални оценки и критики

СЕ ОГЛАСИ ЕСМ ЗА ЕВТИНАТА СТРУЈА - сите прјавени ќе ја добијат од први декември, ги повикаа фирмите да не даваат паушални оценки и критики

Добивај вести на Viber Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата тече непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември. „ЕСМ Продажба ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени претставници од стопански

Реализацијата на субвенционираното снабдување се одвива непречено, од 1 декември сите пријавени ќе добиваат електрична енергија од ЕСМ Продажба

Реализацијата на субвенционираното снабдување се одвива непречено, од 1 декември сите пријавени ќе добиваат електрична енергија од ЕСМ Продажба

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата се одвива непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември, соопштија од компанијата.

Компаниите кои се пријавени-непречено добиваат струја, велат од ЕСМ Продажба

Компаниите кои се пријавени-непречено добиваат струја, велат од ЕСМ Продажба

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата тече непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември. „ЕСМ Продажба ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени претставници од стопански асоцијации во кои без

Реализацијата на субвенционираното снабдување се одвива непречено, од 1 декември сите пријавени ќе добиваат електрична енергија

Реализацијата на субвенционираното снабдување се одвива непречено, од 1 декември сите пријавени ќе добиваат електрична енергија

Процесот за снабдување со поевтина електрична енергија за клучните субјекти по одлуката на Владата се одвива непречено и без никаков застој, и сите пријавени кои исполнуваат услови ќе добијат електрична енергија од ЕСМ Продажба од 1 декември, соопштија од компанијата. ЕСМ Продажба, како што посочуваат, ги отфрла неоснованите изјави од страна на одредени