притисни ентер »

Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух
Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух

Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух

Француски стартап наречен Neoplants генетски модифицираше растение за да ја заврши работата на 30 прочистувачи на воздух. Neoplants генетски го модифицирале растението Epipremnum aureum, односно златниот ползавец или ѓаволски бршлен,… Текстот Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух е превземен од USB.mk . The post

Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух

Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух

Француски стартап наречен Neoplants генетски модифицираше растение за да ја заврши работата на 30 прочистувачи на воздух. Добивај вести на вибер Neoplants генетски го модифицирале растението Epipremnum aureum, односно златниот ползавец или ѓаволски бршлен, како и неговиот коренски микробиом за да создадат Neo P1, моќен прочистувач на воздухот. Сега

Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух

Генетски модифицирано растение ја врши работата на 30 прочистувачи на воздух

Француски стартап наречен Neoplants генетски модифицираше растение за да ја заврши работата на 30 прочистувачи на воздух. Neoplants генетски го модифицирале растението Epipremnum aureum, односно златниот ползавец или ѓаволски бршлен, како и неговиот коренски микробиом за да создадат Neo P1, моќен прочистувач на воздухот. Сега оваа супер ефикасна постројка