притисни ентер »

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори
Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. „Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни заедно со претседателските избори

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни заедно со претседателските избори

„Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од странски центар и не ја отсликува

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни избори

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни избори

Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од странски центар и не ја отсликува

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни заедно со претседателските избори

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни заедно со претседателските избори

„Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од странски центар и не ја отсликува

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. „Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од

Цената на Договорот

Цената на Договорот

Ѓорѓи Спасов Со потпишаниот договор со Грција и со промената на Уставот направен е голем исчекор во напорите на Македонија да стане членка на ЕУ и на НАТО. Зоран Заев во образложувањето на договорот пред Собранието рече: „Ова е почеток на крајот на неизвесноста која ѝ се закануваше на Македонија... И подготвен сум да ја платам политичката цена за тоа“