притисни ентер »

Смилков: Вмровци се јадат помеѓу себе во Собрание!
Смилков: Вмровци се јадат помеѓу себе во Собрание!

Смилков: Вмровци се јадат помеѓу себе во Собрание!

Да ти е мерак да гледаш Собрание денеска! вмровци се јадат помеѓу себе, си ги откриват криминалите, откриваат кој го организирал и кој ги давал насоките за 27ми, кога беше обидот за убиство на пратеници во Собрание! Конечно од нив дознаваме и добиваме признание каква криминална структура се. *Јавноста гледа и слуша! ФБ статус на Круме Смилков