притисни ентер »

Еколошки „лажшаци“… и други
Еколошки „лажшаци“… и други

Еколошки „лажшаци“… и други

Знаете што е „лажњак“ по скопски? Оној дел што го ставате во колата за да го измамите алармот дека не сте го врзале на себе безбедносниот ремен. А, тој „лажњак“ ве прави потенцијална жртва во сообраќајот. Таков тип на „лажњаци“ се и еколошките активисти кои велат „СТОП за рудници на смртта“. Впрочем во претходната колумна ги нареков „Зелена Мафија“