притисни ентер »

Елка Јачева- Улчар: Каков “успех” e да те крстат оние кои сакаат коренот да ти се сотре!
Елка Јачева- Улчар: Каков “успех” e да те крстат оние кои сакаат коренот да ти се сотре!

Елка Јачева- Улчар: Каков “успех” e да те крстат оние кои сакаат коренот да ти се сотре!

Леле, леле, леле – успехов голем!? По дома да ти кажуваат како ќе се викаш некои туѓинци што те мразат и сакаат коренот да ти се сотре!!! Барем поумерени во восхитот бидете, ве молам! “Не зголемувајте ја смртта! И онака е ГОЛЕМА! Голема како ѕвезден простор… – пишува на Фејсбук професорката Елка Јачева – Улчар коментирајќи го изгласувањето на уставните

ЈАЧЕВА-УЛЧАР: Каков ,,успех”, да те крстат оние кои сакаат коренот да ти се сотре!

ЈАЧЕВА-УЛЧАР: Каков ,,успех”, да те крстат оние кои сакаат коренот да ти се сотре!

-Леле, леле, леле – успехов голем!? По дома да ти кажуваат како ќе се викаш некои туѓинци што те мразат и сакаат коренот да ти се сотре!!! Барем поумерени во восхитот бидете, ве молам! “Не зголемувајте ја смртта! И онака е ГОЛЕМА! Голема како ѕвезден простор…” – пишува на Фејсбук професорката Елка Јачева – Улчар коментирајќи го изгласувањето на уставните

Елка Јачева- Улчар: Туѓинци што сакаат корен да ти сотрат ќе ти кажуваат како да се викаш

Елка Јачева- Улчар: Туѓинци што сакаат корен да ти сотрат ќе ти кажуваат како да се викаш

Леле, леле, леле - успехов голем!? По дома да ти кажуваат како ќе се викаш некои туѓинци што те мразат и сакаат коренот да ти се сотре!!! Барем поумерени во восхитот бидете, ве молам! "Не зголемувајте ја смртта! И онака е ГОЛЕМА! Голема како ѕвезден простор..." - пишува на Фејсбук професорката Елка Јачева - Улчар коментирајќи го изгласувањето на уставните