притисни ентер »

8 патишта низ Европа кој секој треба да ги проба еден ден
8 патишта низ Европа кој секој треба да ги проба еден ден

8 патишта низ Европа кој секој треба да ги проба еден ден

Патувањето е неверојатен начин да се исклучите од монотонијата на секојдневниот работен век. Има многу убави можности за возење, но за оние кои често сакаат да патуваат, размислете за Европа. Еве 8 европски патишта што треба да ги возите во вашиот живот: Австрија: Nockalm Road Франција: Route Gentelly Германија: Autobahn Италија: Stelvio Pass Норвешка: