притисни ентер »

И трета македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?
И трета македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

И трета македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

Постојат шанси, покрај ТФТ и Куманово, во следната сезона во Балканската лига или БИБЛ, да учествува уште една екипа од Македонија. Засега името на екипата не е познато, но прво треба да се види дали навистина раководството на регионалната лига  на нашата земја ќе и додели место за трета екипа. Ова е големо изненадување ако се знае дека до пред некоја

И трета македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

И трета македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

Постојат шанси, покрај ТФТ и Куманово, во следната сезона во Балканската лига или БИБЛ, да учествува уште една екипа од Македонија. Засега името на екипата не е познато, но прво треба да се види дали навистина раководството на регионалната лига  на нашата земја ќе и додели место за трета екипа. Ова е големо изненадување ако се знае дека до пред некоја

И трета македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

И трета македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

Постојат шанси, покрај ТФТ и Куманово, во следната сезона во Балканската лига или БИБЛ, да учествува уште една екипа од Македонија. Засега името на екипата не е познато, но прво треба да се види дали навистина раководството на регионалната лига  на нашата земја ќе и додели место за трета екипа. Ова е големо изненадување ако се знае дека до пред некоја

Уште една македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

Уште една македонска екипа ќе игра во БИБЛ!?

Нова страница од своето постоење врти регионалното натпреварување кое минатата сезона спадна на најниски гранки од формирањето со тоа што во него учествуваа само пет екипи, а една се откажа на половина. Лани Македонија немаше свој претставник, сега веќе два се потврдени, а од БИБЛ објавија дека е можно да им се приклучи и трета. Која е таа, засега