притисни ентер »

Вкупно 13 починати лица и нови 1.732 случаи со КОВИД-19
Вкупно 13 починати лица и нови 1.732 случаи со КОВИД-19

Вкупно 13 починати лица и нови 1.732 случаи со КОВИД-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи со КОВИД-19, седум починати и 1.035 оздравени пациенти, соопшти Министерството за здравство. Од новозаболените 1.732 случаи во Скопје се 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47,

Вкупно 13 починати лица и нови 1.732 случаи со КОВИД-19

Вкупно 13 починати лица и нови 1.732 случаи со КОВИД-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи со КОВИД-19, седум починати и 1.035 оздравени пациенти, соопшти Министерството за здравство. Од новозаболените 1.732 случаи во Скопје се 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47,

1.732 новозаразени и 13 починати од Ковид-19

1.732 новозаразени и 13 починати од Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47, Велес – 45, Кичево – 38, Тетово – 35, Штип – 34, Струмица – 33, Ресен – 31, Гостивар – 30, Неготино – 29, Гевгелија – 27, Кочани

1.732 ЗАРАЗЕНИ И 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, 204 заразени по втор пат

1.732 ЗАРАЗЕНИ И 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, 204 заразени по втор пат

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47, Велес – 45, Кичево – 38, Тетово – 35, Штип – 34, Струмица – 33, Ресен –

Шестмесечно бебе меѓу починатите од ковид, вкупно 13 починати и 1.732 заразени

Шестмесечно бебе меѓу починатите од ковид, вкупно 13 починати и 1.732 заразени

ИЈЗ денеска во извештајот доставен до МЗ, пријави починато дете на шестмесечна возраст, кое во регистарот Мој Термин е заведено дека починало на 03.01.2022. Според податоците добиени од Клиниката за детска хирургија, станува збор за дете со вродена аномалија на черепот. Доенчето е примено на Клиниката за Неврохирургија заради оперативна интервенција

1.732 ЗАРАЗЕНИ И 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, 204 заразени по втор пат

1.732 ЗАРАЗЕНИ И 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, 204 заразени по втор пат

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47, Велес – 45, Кичево – 38, Тетово – 35, Штип – 34, Струмица – 33, Ресен –

13 починати и 1.732 новозаразени од Ковид-19

13 починати и 1.732 новозаразени од Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47, Велес – 45, Кичево – 38, Тетово – 35, Штип – 34, Струмица – 33, Ресен –

1.732 новозаразени и 13 починати од Ковид-19

1.732 новозаразени и 13 починати од Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47, Велес – 45, Кичево – 38, Тетово – 35, Штип – 34, Струмица – 33, Ресен – 31, Гостивар – 30, Неготино – 29, Гевгелија – 27, Кочани

1.732 новозаразени и 13 починати од Ковид-19

1.732 новозаразени и 13 починати од Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 6.928 теста, а регистрирани се 1.732 нови случаја на Ковид-19, и тоа од: Скопје – 788, Битола – 159, Прилеп – 95, Куманово – 79, Охрид – 57, Кавадарци – 47, Велес – 45, Кичево – 38, Тетово – 35, Штип – 34, Струмица – 33, Ресен – 31, Гостивар – 30, Неготино – 29, Гевгелија

Пак рекордни бројки, нови 1.732 случаи на ковид-19, 204 се заразиле по втор пат

Пак рекордни бројки, нови 1.732 случаи на ковид-19, 204 се заразиле по втор пат

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 6.928 тестови, а регистрирани се 1.732 нови случаи со ковид-19, седум починати и 1.035 оздравени пациенти, соопшти Министерството за здравство. Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 6.928 тестови, а регистрирани се