притисни ентер »

Стружанец заработи кривична пријава поради недозволено тргување со оружје
Стружанец заработи кривична пријава поради недозволено тргување со оружје

Стружанец заработи кривична пријава поради недозволено тргување со оружје

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л. (53) од селото Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. Како што соопшти МВР, на 19.07.2019 полициски службеници извршиле претрес

Кај жител на Долна Белица пронајдено оружје и 87 парчиња муниција

Кај жител на Долна Белица пронајдено оружје и 87 парчиња муниција

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л.(53) од селото Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено  кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 19.07.2019 полициски службеници извршиле претрес во дом на пријавениот,

Кривична пријава за стружанец осомничен за недозволено тргување со оружје

Кривична пријава за стружанец осомничен за недозволено тргување со оружје

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против 53 годишно лице од селото Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. Како што соопшти МВР, на 19.07.2019 полициски службеници извршиле

Кривична за стружанец, без дозвола поседувал ловна пушка и муниција

Кривична за стружанец, без дозвола поседувал ловна пушка и муниција

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л.(53) од с. Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено  кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 19.07.2019 полициски службеници извршиле претрес во дом на пријавениот,

Стружанец осомничен за недозволена трговија со оружје

Стружанец осомничен за недозволена трговија со оружје

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л. (53) од селото Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. Како што стои во соопштението на МВР,  на 19.07.2019 полициски службеници

Кривична за стружанец за трговија со оружје

Кривична за стружанец за трговија со оружје

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л. (53) од селото Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. Како што стои во соопштението на МВР,  на 19.07.2019 полициски службеници

Полиција пронајде прожје кај стружанец

Полиција пронајде прожје кај стружанец

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л.(53) од с.Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи”. На 19.07.2019 полициски службеници извршиле претрес во дом на пријавениот, при

Поднесена кривична за стружанец, осомничен за недозоволена трговија со оружје

Поднесена кривична за стружанец, осомничен за недозоволена трговија со оружје

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л. (53) од селото Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. Како што стои во соопштението на МВР,  на 19.07.2019 полициски службеници

МВР: Кривична пријава за стружанец од Долна Белица поради тргување со оружје

МВР: Кривична пријава за стружанец од Долна Белица поради тргување со оружје

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против С.Л. (53) од селото Долна Белица, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „недозволено изработување, држење, посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи“. Како што соопшти МВР,  на 19.07.2019 полициски службеници извршиле претрес