притисни ентер »

Тамара и Тијана: Разводот на нашите родители нѐ обележа
Тамара и Тијана: Разводот на нашите родители нѐ обележа

Тамара и Тијана: Разводот на нашите родители нѐ обележа

Разводот на родителите нѐ обележа, признаваат сестрите Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ во заедничкото интервју за српскиот магазин „Стори“. Нивните родители Брана, поранешна оперска пејачка и Велко, професор по контрабас, останаа во добри односи по разделбата. Во интимната приказна објавена во печатеното издание на весникот, тие зборуваат и за тоа

Тамара и Тијана: Разводот на нашите родители нѐ обележа

Тамара и Тијана: Разводот на нашите родители нѐ обележа

Разводот на родителите нѐ обележа, признаваат сестрите Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ во заедничкото интервју за српскиот магазин „Стори“. Нивните родители Брана, поранешна оперска пејачка и Велко, професор по контрабас, останаа во добри односи по разделбата. Во интимната приказна објавена во печатеното издание на весникот, тие зборуваат и за тоа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите нѐ обележа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите нѐ обележа

Разводот на родителите нѐ обележа, признаваат сестрите Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ во заедничкото интервју за српскиот магазин „Стори“. Нивните родители Брана, поранешна оперска пејачка и Велко, професор по контрабас, останаа во добри односи по разделбата. Во интимната приказна објавена во печатеното издание на весникот, тие зборуваат и за тоа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите не обележа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите не обележа

Разводот на родителите нѐ обележа, признаваат сестрите Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ во заедничкото интервју за српскиот магазин „Стори“. Нивните родители Брана, поранешна оперска пејачка и Велко, професор по контрабас, останаа во добри односи по разделбата. Во интимната приказна објавена во печатеното издание на весникот, тие зборуваат и за тоа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите не обележа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите не обележа

Разводот на родителите нѐ обележа, признаваат сестрите Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ во заедничкото интервју за српскиот магазин „Стори“. Нивните родители Брана, поранешна оперска пејачка и Велко, професор по контрабас, останаа во добри односи по разделбата. Во интимната приказна објавена во печатеното издание на весникот, тие зборуваат и за тоа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите нѐ обележа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите нѐ обележа

Разводот на родителите нѐ обележа, признаваат сестрите Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ во заедничкото интервју за српскиот магазин „Стори“. Нивните родители Брана, поранешна оперска пејачка и Велко, професор по контрабас, останаа во добри односи по разделбата. Во интимната приказна објавена во печатеното издание на весникот, тие зборуваат и за тоа

Разводот на родителите не обележа: Искрена приказна на Тамара и на Тијана

Разводот на родителите не обележа: Искрена приказна на Тамара и на Тијана

Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ искрено зборуваат за разводот на нивните родители, за српскиот магазин „Стори“. „Разводот на родителите не обележа“ велат двете познати пејачки, а целата приказна ја има во печатеното издание на магазинот. Во неколку наврати, Тамара има изјавено дека нејзината мајка Брана која е поранешна оперска пејачка и професорот

Тамара и Тијана: Разводот на родителите нѐ обележа

Тамара и Тијана: Разводот на родителите нѐ обележа

Разводот на родителите нѐ обележа, признаваат сестрите Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ во заедничкото интервју за српскиот магазин „Стори“. Нивните родители Брана, поранешна оперска пејачка и Велко, професор по контрабас, останаа во добри односи по разделбата. Во интимната приказна објавена во печатеното издание на весникот, тие зборуваат и за тоа

PAЗВОДОТ НА РОДИТЕЛИТЕ НЀ OБEЛЕЖА: Искрена приказна на Тамара и на Тијана!

PAЗВОДОТ НА РОДИТЕЛИТЕ НЀ OБEЛЕЖА: Искрена приказна на Тамара и на Тијана!

Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ искрено зборуваат за paзводот на нивните родители, за српскиот магазин „Стори“. „Paзводот на родителите не oбeлежа“ велат двете познати пејачки, а целата приказна ја има во печатеното издание на магазинот. Во неколку наврати, Тамара има изјавено дека нејзината мајка Брана која е поранешна оперска пејачка и професорот