притисни ентер »

МИА Најави МКД
МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

5 декември 2019 5 декември 2019 Скопје – Седница на собраниската Комисија за култура. (Сала 6/10:30) Скопје – Седница на собраниската Комисија за економски прашања. (Сала 6/14:00) Скопје – Премиерот Зоран Заев заедно со заменик министерката за образование Елизабета Наумовска, ќе одржат средба со градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

4 декември 2019 4 декември 2019 Лондон – Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на состанок на лидерите на НАТО во чест на 70-годишнината на Алијансата . Скопје – Посета на романска делегација, предводена од Јоан-Кристијан Киртеш, претседател на Групата за пријателство со Република Северна Македонија во Парламентот на Романија. -Средба

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

4 декември 2019 Лондон – Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на состанок на лидерите на НАТО во чест на 70-годишнината на Алијансата . Скопје – Посета на романска делегација, предводена од Јоан-Кристијан Киртеш, претседател на Групата за пријателство со Република Северна Македонија во Парламентот на Романија. -Средба со претседателот

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

2 декември 2019 2 декември 2019 Скопје – Национално одбележување на Меѓународниот ден на лицата со попреченост. (Свечена сала, Влада на РСМ / 12:00) Скопје – Претседателот Стево Пендаровски по повод Меѓународниот ден на лицата со попреченост, ќе го посети Домот за слепи лица во населба Кисела вода. (11:00) Скопје – Претседателот Стево Пендаровски ќе