притисни ентер »

SanDisk објави една од првите microSD картички со капацитет од 1TB
SanDisk објави една од првите microSD картички со капацитет од 1TB

SanDisk објави една од првите microSD картички со капацитет од 1TB

Една од првите во светот microSDXC картички во светот со капацитет од 1TB, дел од серијата SanDisk Extreme, беше објавена преку веб-страницата на компанијата и Amazon. Како што веројатно претпоставувате дека цената на уредот е доста висока – 400 долари. За споредба, верзијата од 512GB чини 200 долари. Новата картичка со висок капацитет има доживотна

SanDisk објави една од првите microSD картички со капацитет од 1TB

SanDisk објави една од првите microSD картички со капацитет од 1TB

Една од првите во светот microSDXC картички во светот со капацитет од 1TB, дел од серијата SanDisk Extreme, беше објавена преку веб-страницата на компанијата и Amazon. Како што веројатно претпоставувате дека цената на уредот е доста висока – 400 долари. За споредба, верзијата од 512GB чини 200 долари. Новата картичка со висок капацитет има доживотна

microSD картичката на SanDisk од 1 TB чини 449 долари

microSD картичката на SanDisk од 1 TB чини 449 долари

Extreme MicroSD мемориската картичка на SanDisk со капацитет од 1 TB ја има најголемата меморија од сите мемориски картички достапни на пазарот, а исто така ја има и највисоката цена – 449 долари. Картичката е пуштена во продажба во одредени земји, а за достава се чека околу три месеци. Станува збор за мемориска картичка која има брзина на читање од

Првата microSD картичка од 1TB конечно пуштена во продажба

Првата microSD картичка од 1TB конечно пуштена во продажба

Samsung Galaxy S10+ е првиот телефон што направи прогрес во својот сегмент на меморијата, со тоа што овозможи да бидете полни со меморија, и тоа за цел еден терабајт. Со помош на овој уред може да се добијат 2 терабајти меморија, благодарение на новата 1TB мемориска картичка од SanDisk. За да добиете 2TB со S10+ Performance Edition, мора да доплатите

MicroSD картичката од 1 TB се продава по „вртоглава“ цена

MicroSD картичката од 1 TB се продава по „вртоглава“ цена

Extreme MicroSD мемориската картичка на SanDisk со капацитет од 1 TB ја има најголемата меморија од сите мемориски картички достапни на пазарот, а исто така ја има и највисоката цена – 449 долари. Картичката е пуштена во продажба во одредени земји, а за достава се чека околу три месеци. Станува збор за мемориска картичка која има брзина на читање од