притисни ентер »

Четврта трансплатација на срце во земјава, донор е 44-годишна жена
Четврта трансплатација на срце во земјава, донор е 44-годишна жена

Четврта трансплатација на срце во земјава, донор е 44-годишна жена

Тим на доктори ќе ја изврши четвртата трансплантација на срце во Македонија. За ова на социјалните мрежи објави министерот за здравство, Венко Филипче. По трансплантацијата на срце, ќе се изврши и трансплантација на бубрези и коски. „Започнуваме подготовки за четврта трансплантација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш“, напиша Филипче

Четврта трансплатација на срце во земјава, донор е 44-годишна жена

Четврта трансплатација на срце во земјава, донор е 44-годишна жена

Тим на доктори ќе ја изврши четвртата трансплантација на срце во Македонија. За ова на социјалните мрежи објави министерот за здравство, Венко Филипче. По трансплантацијата на срце, ќе се изврши и трансплантација на бубрези и коски. „Започнуваме подготовки за четврта трансплантација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш“, напиша Филипче

Четврта трансплантација На срце вечерва На кардиохирургија, дарител е 44-годишна жена

Четврта трансплантација На срце вечерва На кардиохирургија, дарител е 44-годишна жена

На Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје во тек се подготовки за четвртата трансплантација на срце во земјава, објави на Фејсбук министерот за здравство Венко Филипче. Д-р Маја Мојсовска – Мијовска, национална координаторка за трансплантација ни рече дека дарителка е 44-годишна жена чие семејтсво се согласило да се трансплантираат нејзиното срце,

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Во тек се подготовките за четврта трансплатација на срце, објави министерот за здравство Венко Филипче. „ Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш, напиша тој на Фејсбук, објавувајќи фотографија од делот од тимот кој ќе учествува во операцијата. Досега во земјава се направени три трансплантации

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Во тек се подготовките за четврта трансплатација на срце, објави министерот за здравство Венко Филипче. „ Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш, напиша тој на Фејсбук, објавувајќи фотографија од делот од тимот кој ќе учествува во операцијата. Досега во земјава се направени три трансплантации

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Во тек се подготовките за четврта трансплатација на срце, објави министерот за здравство Венко Филипче. – Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш – напиша тој на Фејсбук, објавувајќи фотографија од делот од тимот кој ќе учествува во операцијата. Досега во земјава се направени три трансплантации

Се прават подготовки за четврта трансплатација на срце

Се прават подготовки за четврта трансплатација на срце

Министерот за здравство Венко Филипче вечерва на својот фејсбук профил објави дека се прават подготовки за четврта трансплантација на срце. Министерот за здравство Венко Филипче вечерва на својот фејсбук профил објави дека се прават подготовки за четврта трансплантација на срце. „Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце. Тимот спремен

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Подготовки за четврта трансплатација на срце во земјава

Во тек се подготовките за четврта трансплатација на срце, објави министерот за здравство Венко Филипче. „ Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш, напиша тој на Фејсбук, објавувајќи фотографија од делот од тимот кој ќе учествува во операцијата. Досега во земјава се направени три трансплантации

Се прават подготовки за четврта трансплатација на срце

Се прават подготовки за четврта трансплатација на срце

Министерот за здравство Венко Филипче вечерва на својот фејсбук профил објави дека се прават подготовки за четврта трансплантација на срце. – Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш, напиша Филипче. Досега во земјава се направени три трансплантации на срце. Првата трансплатнација од починат