притисни ентер »

Ковид симптом кој најчесто се јавува кај вакцинираните и може да трае до седум дена
Ковид симптом кој најчесто се јавува кај вакцинираните и може да трае до седум дена

Ковид симптом кој најчесто се јавува кај вакцинираните и може да трае до седум дена

Покрај вообичаените симптоми на Ковид, како што се замор, болки во грлото и главоболка, особено кај претходно вакцинирани пациенти, често се појавува уште еден. Според податоците собрани од апликацијата Покрај вообичаените симптоми на Ковид, како што се замор, болки во грлото и главоболка, особено кај претходно вакцинирани пациенти, често се појавува

РАН ПОКАЗАТЕЛ НА КОВИД-19: Започнува на првиот ден од инфекцијата и може да трае до 7 дена

РАН ПОКАЗАТЕЛ НА КОВИД-19: Започнува на првиот ден од инфекцијата и може да трае до 7 дена

Најновите подваријанти на вирусот се покажаа како попреносливи од нивните претходници и покрај големиот број вакцинирани луѓе Н овиот бран на коронавирус трае и кај нас и во светот, а сето тоа поради соевите на омикрон BA.4 и BA.5, кои вешто го заобиколуваат имунитетот, како на вакцинираните, така и на оние кои го прележале вирусот. Најновите подваријанти

Симптом на КОВИД кој често се јавува кај вакцинирани пациенти

Симптом на КОВИД кој често се јавува кај вакцинирани пациенти

Покрај вообичаените симптоми на Ковид, како што се замор, болки во грлото и главоболка, особено кај претходно вакцинирани пациенти, често се појавува уште еден. Според податоците собрани од апликацијата ZOE Health Study, дијареата е чест симптом на Ковид-19 кај вакцинирани пациенти. Зголемување на бројот на луѓе кои го пријавиле овој симптом се случил