притисни ентер »

Го препродаваат ли Кинезите Интер ?
Го препродаваат ли Кинезите Интер ?

Го препродаваат ли Кинезите Интер ?

Непозната инвестициска групација од Хонг Конг испрати и вотра понуда за сопственост над клубот Интер. Италијанските медиуми наведуваат дека првата понуда била одбиена од клубот , додека втората била многу примамлива. Кинеската приватна групација Санинг во јуни 2016 за 260 милиони евра откупи околу 70 проценти од акциите на Интер. По две и пол години

Анонимен инвеститор понудил 800 милиони евра за Интер

Анонимен инвеститор понудил 800 милиони евра за Интер

На адреса на инвестициската група Сунинг, во чија сопственост се наоѓа фудбалскиот клуб Интер, од Хонг Конг пристигнала понуда за купување на клупските акции. Весникот „Месаџеро“, тврди дека станува збор за сума од 800 милиони евра. Непозната инвестициска групација од Хонг Конг до Сунинг веќе ја испратиле втората понуда за купување на Интер. Првата

„Нераѕурите“ добија интересна понуда од Хонг Конг: Интер добива нови сопственици!?

„Нераѕурите“ добија интересна понуда од Хонг Конг: Интер добива нови сопственици!?

Италијанските медиуми пишуваат дека сопствениците на Интер добиле примамлива понуда од Хонг Конг за да го продадат клубот. Инвеститори од Хонг Конг понудиле дури 800 милиони евра, кои изгледаат и тоа како примамливо, но не е позната желбата за продажба на сопственикот Жанг Јиндонг. Италијанскиот гигант почна да се враќа во врвот на италијанскиот фудбалер,

Инвеститори од Хонг Конг нудат богатство за да го купат Интер!?

Инвеститори од Хонг Конг нудат богатство за да го купат Интер!?

Италијанските медиуми пишуваат дека инвеститори од Хонг Конг имале преговори со сопствениците на Интер за да го купат нивниот клуб. Сунинг групацијата ја одбиле првата понуда од Хонг Конг, но наводно во тек е подготовка на многу поголема. Станува збор за сума од 800 милиони евра, која би требало да ги натера сегашните сопственици да го продадат клубот

Кинезите добија примамлива понуда за продажба на Интер

Кинезите добија примамлива понуда за продажба на Интер

Италијанските медиуми пишуваат дека во „Санинг“ добиле понуда. Очигледно дека порасна угледот на Интер на голема сцена, сега „Санинг“ има понуда да го продаде клубот и да направи профит. Првата понуда наводно била од група на бизнисмени од Хонг Конг, втората би можела да ги натера да размислат, во прашање се 800 милиони евра. Главната причина е што