притисни ентер »

Еден од основачите на легендарните „Рокери’с Мораву“ почина од Ковид
Еден од основачите на легендарните „Рокери’с Мораву“ почина од Ковид

Еден од основачите на легендарните „Рокери’с Мораву“ почина од Ковид

Музичарот Бранислав Анѓеловиќ (76), кој во 60-тите годин на минатиот век го предводеше рок бендот „Plamenih pet“ и беше еден од основачите на култната музичка група „Rokeri S Moravu“ во седумдесеттите, почина во четвртокот во Белград како последица на Ковид-19. Тажната вест на Фејсбук ја потврди неговата најмлада ќерка Дијана. – Рано утрово го загубивме

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Бранислав Анѓеловиќ Бане, еден од основачите на популарната југословенска група „Рокери е Мораву“, почина од корона на 76 години. Веста на социјалните мрежи ја потврди неговата најмлада ќерка Дијана. „Рано утрово го загубивме татко ми Бане, музичка легенда на Балканот. Имаше операција на колкот, меѓутоа, се зарази со корона, а компликациите довеле

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Бранислав Анѓеловиќ Бане, еден од основачите на популарната југословенска група „Рокери е Мораву“, почина од корона на 76 години. Веста на социјалните мрежи ја потврди неговата најмлада ќерка Дијана. „Рано утрово го загубивме татко ми Бане, музичка легенда на Балканот. Имаше операција на колкот, меѓутоа, се зарази со корона, а компликациите довеле

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Бранислав Анѓеловиќ Бане, еден од основачите на популарната југословенска група „Рокери е Мораву“, почина од корона на 76 години. Веста на социјалните мрежи ја потврди неговата најмлада ќерка Дијана. „Рано утрово го загубивме татко ми Бане, музичка легенда на Балканот. Имаше операција на колкот, меѓутоа, се зарази со корона, а компликациите довеле

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Од корона почина основачот на групата „Рокери с Мораву“

Бранислав Анѓеловиќ Бане, еден од основачите на популарната југословенска група „Рокери е Мораву“, почина од корона на 76 години. Веста на социјалните мрежи ја потврди неговата најмлада ќерка Дијана. „Рано утрово го загубивме татко ми Бане, музичка легенда на Балканот. Имаше операција на колкот, меѓутоа, се зарази со корона, а компликациите довеле

ПОЧИНА ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА „РОКЕРИ С МОРАВУ“ Бане Ќоро ги засмеваше сите пеејќи ги хитовите на групата

ПОЧИНА ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА „РОКЕРИ С МОРАВУ“ Бане Ќоро ги засмеваше сите пеејќи ги хитовите на групата

Како последица на коронавирусот на 76-годишна возраст почина Бранислав Анѓеловиќ Бане, еден од основачите на популарната југословенска група „Рокери с Мораву“. Веста на социјалните мрежи ја потврди неговата најмлада ќерка Дијана. – Рано утрово го загубивме татко ми Бане, музичка легенда на Балканот. Имаше операција на колкот, меѓутоа, се зарази со

Од корона почина пејачот на легендарните “Рокери с Мораву“

Од корона почина пејачот на легендарните “Рокери с Мораву“

Бранислав Анѓеловиќ Бане, поранешен член на популарната група „Рокери с Мораву“, почина на 76 години. Бане е роден во 1946 година, а тој е и еден од основачите на легендарната група. Групата ја напушти по 11 години заедничка работа, а јавноста го знаеше како Бане – Ќора. „Рано утрово го загубивме татко ми Бане, музичка легенда на Балканот. Имаше операција

Почина пејачот на легендарниот бенд „Рокери од Морава“, Бранислав Анџеловиќ Бане

Почина пејачот на легендарниот бенд „Рокери од Морава“, Бранислав Анџеловиќ Бане

Бранислав Анџеловиќ Бане, некогашниот член на популарниот состав „Рокери од Морава„ почина на возраст од 76 години. Бане починал во средата, но не е позната причината за неговата смрт. Роден е 1946 година и е еден од основачите на легендарната група. Во јавноста беше познат како Бане Ќора, а групата ја напушти после 11 години. Многумина и денес се

Од корона почина пејачот на легендарните “Рокери с Мораву“

Од корона почина пејачот на легендарните “Рокери с Мораву“

Бранислав Анѓеловиќ Бане, поранешен член на популарната група „Рокери с Мораву“, почина на 76 години. Бане е роден во 1946 година, а тој е и еден од основачите на легендарната група. Групата ја напушти по 11 години заедничка работа, а јавноста го знаеше како Бане – Ќора. Рано утрово го загубивме татко ми Бане, музичка легенда на Балканот. Имаше операција

Замина уште еден познат музичар: Од корона почина легендата на „Рокери с Мораву“

Замина уште еден познат музичар: Од корона почина легендата на „Рокери с Мораву“

Бранислав Анѓеловиќ Бане, поранешен член на популарната група „Рокери е Мораву“, починал на 12 јануари 2022 година, на 76 години. Бане е роден во 1946 година, а тој е и еден од основачите на легендарната група. Групата ја напушти по 11 години заедничка работа, а јавноста го знаеше како Бане – Ќора. Со години не се истакнуваше во јавноста, па малку