притисни ентер »

Патриотизмот по детските игралишта се познава
Патриотизмот по детските игралишта се познава

Патриотизмот по детските игралишта се познава

Ова е огледало на микрониво за тоа колку си ја почитуваме татковината. И колку сме одговорни спрема јавното добро и спрема општеството. Секој на свој начин и во свој стил треба да придонесува. Во спротивно, делче по делче ја кршиме Македонија. Пример што ми падна в око беше однесување што е огледало на нашата фрустрација, на нашата демолирачка анксиозност