притисни ентер »

📷Volvo EX30 Heico Sportiv

📷Volvo EX30 Heico Sportiv

1 Германскиот Heico Sportiv ја прошири својата палета на производи за електричниот Volvo EX30. Пред се, во понудата е аеро-боди кит (преден спојлер, комплет прагови, заден дифузер), како и комплет нови пружини, па автомобилот е понизок за 30 mm. На клиентите им се нудат и два комплети тркала од 21 инчи. Првиот сет се вика Heico Volution X, а вториот