притисни ентер »

Утре без вода повеќе улици во Скопје
Утре без вода повеќе улици во Скопје

Утре без вода повеќе улици во Скопје

Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-80 мм на ул. „Стив Наумов“ крстосница со ул. „Јосиф Јосифовски – Свештарот“, утре од 08:00 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, како и објектите на Сообраќајната Полиција и Амбулантата на МВР во општина Центар. Од РЦУК

Утре прекин со водоснабдување на повеќе улици во Скопје

Утре прекин со водоснабдување на повеќе улици во Скопје

Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-80 мм на ул. „Стив Наумов” крстосница со ул. „Јосиф Јосифовски – Свештарот”, утре од 08:00 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Стив Наумов”, „Тетовска”, „Златко Шнајдер”, како и објектите на Сообраќајната Полиција и Амбулантата на МВР во општина Центар. Од РЦУК

Скопје: Повеќе улици во општина Центар утре без вода

Скопје: Повеќе улици во општина Центар утре без вода

Без вода утре ќе бидат корисниците на улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, Сообраќајна Полиција и Амбулантата на МВР, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје. Како што стои во соопштението, прекинот на водоснабдувањето кој е поради уличен дефект ф 80 мм на ул.Стив Наумов раскрсница со Јосиф Јосифовски Свештарот ќе започн

Скопје: Повеќе улици во општина Центар утре без вода

Скопје: Повеќе улици во општина Центар утре без вода

Без вода утре ќе бидат корисниците на улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, Сообраќајна Полиција и Амбулантата на МВР, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје. Како што стои во соопштението, прекинот на водоснабдувањето кој е поради уличен дефект ф 80 мм на ул.Стив Наумов раскрсница со Јосиф Јосифовски Свештарот ќе започн

Подгответе се: Утре на неколку места во Скопје ќе нема вода

Подгответе се: Утре на неколку места во Скопје ќе нема вода

Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-80 мм на ул. „Стив Наумов“ крстосница со ул. „Јосиф Јосифовски – Свештарот“, утре од 08:00 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, како и објектите на Сообраќајната Полиција и Амбулантата на МВР во општина Центар. Од РЦУК

Утре прекин со водоснабдување на повеќе улици во Скопје

Утре прекин со водоснабдување на повеќе улици во Скопје

Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-80 мм на ул. „Стив Наумов“ крстосница со ул. „Јосиф Јосифовски – Свештарот“, утре од 08:00 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, како и објектите на Сообраќајната Полиција и Амбулантата на МВР во општина Центар. Од РЦУК

Утре без вода повеќе улици низ Центар

Утре без вода повеќе улици низ Центар

Како што стои во соопштението, прекинот на водоснабдувањето кој е поради уличен дефект ф 80 мм на ул.Стив Наумов раскрсница со Јосиф Јосифовски Свештарот ќе започн во 8 часот и ќе трае до санирање на дефектот.

Неколку улици и објекти во Скопје утре без вода

Неколку улици и објекти во Скопје утре без вода

Неколку улици и објекти во Скопје утре без вода Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-80 мм на ул. „Стив Наумов“ крстосница со ул. „Јосиф Јосифовски – Свештарот“, утре од 08:00 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, како и објектите на Сообраќајната Полиција

Утре без вода повеќе улици низ Центар

Утре без вода повеќе улици низ Центар

Без вода утре ќе бидат корисниците на улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Златко Шнајдер“, Сообраќајна Полиција и Амбулантата на МВР, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје. Како што стои во соопштението, прекинот на водоснабдувањето кој е поради уличен дефект ф 80 мм на ул.Стив Наумов раскрсница со Јосиф Јосифовски Свештарот ќе започн

Нормализирано водоснабдувањето на улица „Моцартова“ 45

Нормализирано водоснабдувањето на улица „Моцартова“ 45

Дефектот на улица „Моцартова“ 45 во населбата Даме Груев е завршен, информираат од ЈП „Водовод и Канализација“- Скопје. Како што стои во соопштението од претпријатието, водоснабдувањето е нормализирано во 14:45 часот.