притисни ентер »

Бритни Спирс сè повеќе изгледа како фитнес модел
Бритни Спирс сè повеќе изгледа како фитнес модел

Бритни Спирс сè повеќе изгледа како фитнес модел

Поп пејачката Бритни Спирс го прослави 37 роденден, а судејќи по фотографиите и видеата, таа сè повеќе наликува на фитнес модел. Бритни е сега во подобра форма отколку пред 20 години, кога се прослави со хитот „Hit Me Baby One More Time“. На социјалните мрежи секојдневно споделува фотографии и видеа од интензивните тренинзи. Бритни е мајка на две деца,

Среќен роденден, Бритни Спирс

Среќен роденден, Бритни Спирс

Поп пејачката Бритни Спирс го прослави 37 роденден, а судејќи по фотографиите и видеата, таа сè повеќе наликува на фитнес модел. Бритни е сега во подобра форма отколку пред 20 години, кога се прослави со хитот „Hit Me Baby One More Time“. На социјалните мрежи секојдневно споделува фотографии и видеа од интензивните тренинзи. Бритни е мајка на две деца,