притисни ентер »

ШОКАНТНА ИСПОВЕД на жена која примила вакцина на Модерна!
ШОКАНТНА ИСПОВЕД на жена која примила вакцина на Модерна!

ШОКАНТНА ИСПОВЕД на жена која примила вакцина на Модерна!

Шаун Скелтон од Оакланд Сити, Индиана пренесува искуство на својата фејсбук страница и повикува на помош и молитва за подобрување на нејзината состојба во која се наѓа! „Размислувате за вакцината против ковид? Јас би ве советувала да не го правите тоа! Јас сум во лоша состојба! Секојдневно се влошува мојата состојба и не добивам помош ниту одговори

Од прва рака, потресна исповед на жена која примила вакцина на Модерна!

Од прва рака, потресна исповед на жена која примила вакцина на Модерна!

Шаун Скелтон од Оакланд Сити, Индиана пренесува искуство на својата фејсбук страница и повикува на помош и молитва за подобрување на нејзината состојба во која се наѓа! „Размислувате за вакцината против ковид? Јас би ве советувала да не го правите тоа! Јас сум во лоша состојба! Секојдневно се влошува мојата состојба и не добивам помош ниту одговори