притисни ентер »

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари
Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на  гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на  гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Поранешниот претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Поранешниот претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Според ерменскиот закон, доколку се докаже вина тој може да биде осуден на казна до осум години затвор. Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на гориво

Екс премиерот и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Екс премиерот и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на  гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Бившиот премиер и претседател на Ерменија се сомничи за проневера на милион долари

Бившиот премиер и претседател на Ерменија се сомничи за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на  гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на  гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Екс премиерот и претседател на Ерменија осомничен за проневера на 1 милион долари

Екс премиерот и претседател на Ерменија осомничен за проневера на 1 милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на  гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на  гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Поранешниот премиер и претседател на Ерменија осомничен за проневера на милион долари

Ерменската Служба за специјални истраги денеска соопшти дека поранешниот претседател и премиер на оваа земја, Серж Саргсијан, е осомничен за вмешаност во проневера на повеќе од милион долари државни средства наменети за субвенционирање на гориво за земјоделците. Истражителите од него побарале да не го напушта главниот град Ереван и во него да ја чека