притисни ентер »

UAZ од Русија го напаѓа пазарот на теренски возила во САД
UAZ од Русија го напаѓа пазарот на теренски возила во САД

UAZ од Русија го напаѓа пазарот на теренски возила во САД

Моделите од руските производители се вистинска реткост во САД, но компанијата Bremach веруваше и се уште верува дека една класа возила од Русија се уште има потенцијал на американскиот пазар… Станува збор за теренци кои се наменети за руските беспаќа и тешко пристапни предели и кои веќе се докажале во најтешките услови на експлоатација. Еден од нив

Рускиот УАЗ пристигна во Америка, позната е и цената

Рускиот УАЗ пристигна во Америка, позната е и цената

Пред помалку од една година, Американецот Бремах ветил дека ќе го донесе UAZ Patriot на американските патишта. Така и се случи, бидејќи рускиот теренец пристигна во понудата по уште пониска цена од најавената. Патриот сега се нарекува теренец Bremach 4x4 и започнува од 26.405 долари. Во Бремах нагласуваат дека возилото е темелно редизајнирано и хомологирано