притисни ентер »

Десетици познати жени во новиот проект на Сара Мејс: Сите вие сте хероини!
Десетици познати жени во новиот проект на Сара Мејс: Сите вие сте хероини!

Десетици познати жени во новиот проект на Сара Мејс: Сите вие сте хероини!

Тамара Тодевска, Ана Дурловски, Тамара Котевска, Лидија Кочовска, Емра Куртишова, Атиџе Муратова, Ана Кондратенко, Наталија Теодосиева, Милица Џаровска, Ирина Камиловска, Лејла Рамковска, Ем Вандера Блажеска, Цеце Николовска, Катерина Попева, Ирина Атанаскова, Ева Богоевска, Христина Накевска, Фросина Ангеловска, Ивана Хаџиванова и многу други жени

ВИДЕО| Сара Мејс им подари химна на сите Хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

ВИДЕО| Сара Мејс им подари химна на сите Хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

72 Споделувања Share Tweet Сара Мејс го објави својот најнов музички проект „Хероина“. Станува збор за безвременскa порака, која ја носи самиот текст на песната. Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс,  за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска

Сара Мејс со своевидна химна за сите мајки: Секоја од нив е вистинска -„Хероина“

Сара Мејс со своевидна химна за сите мајки: Секоја од нив е вистинска -„Хероина“

Сара Мејс го објави својот најнов музички проект „Хероина“. Станува збор за безвременскa порака, која ја носи самиот текст на песната. Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс, за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска. Видео записот во

Песна за сите жени херојки – Сара Мејс со неверојатно моќна песна

Песна за сите жени херојки – Сара Мејс со неверојатно моќна песна

Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс, за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска. Видеозаписот во целост ја доловува целата приказна благодарение на сите херојки, кои се дел од спотот и кои секојдневно се борат со животните предизвици,

Сара Мејс со нова песна „Хероина“ – посветена на сите жени, девојки, мајки, ќерки

Сара Мејс со нова песна „Хероина“ – посветена на сите жени, девојки, мајки, ќерки

Сара Мејс го објави својот најнов музички проект „Хероина“. Станува збор за безвременскa порака, која ја носи самиот текст на песната. Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс,  за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска. Видео записот во

Сара Мејс им подари химна на сите Хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс им подари химна на сите Хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс го објави својот најнов музички проект „Хероина“. Станува збор за безвременскa порака, која ја носи самиот текст на песната. Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс, за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска. Видео записот во

Сара Мејс им подари химна на сите хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс им подари химна на сите хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс го објави својот најнов музички проект „Хероина“. Станува збор за безвременскa порака, која ја носи самиот текст на песната. Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс, за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска. Видео записот во

Сара Мејс им подари химна на сите хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс им подари химна на сите хероини, кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс го објави својот најнов музички проект „Хероина“. Станува збор за безвременскa порака, која ја носи самиот текст на песната. Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс, за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска. Видео записот во

Сара Мејс им подари химна на сите Хероини кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс им подари химна на сите Хероини кои секојдневно се борат со животните предизвици

Сара Мејс го објави својот најнов музички проект „Хероина“. Станува збор за безвременскa порака, која ја носи самиот текст на песната. Автор на текстот и на музиката е Сара Мејс, за аранжманот и музичката продукција се погрижи Роберт Билбилов, зад спотот се потпишува Томислав Живковиќ, а асистент на продукација e Љупка Андоновска. Видео записот во