притисни ентер »

Ви се работи професионално во САД? PassRight ќе ви ја плати работната виза O-1
Ви се работи професионално во САД? PassRight ќе ви ја плати работната виза O-1

Ви се работи професионално во САД? PassRight ќе ви ја плати работната виза O-1

Професионалци и кариеристи, ве молиме за малку внимание! Денес можете да ангажирате професионален адвокат за имиграција без да морате да ги платите правните или владините такси, ниту пак треба да се грижите за спонзори. PassRight – стартап компанија од Сан Франциско, позната и како O-1 Visa Company ви нуди покривање на сите трошоци поврзани со имиграцијата,

Ви се работи професионално во САД? PassRight ќе ви ја плати работната виза O-1

Ви се работи професионално во САД? PassRight ќе ви ја плати работната виза O-1

Професионалци и кариеристи, ве молиме за малку внимание! Денес можете да ангажирате професионален адвокат за имиграција без да морате да ги платите правните или владините такси, ниту пак треба да се грижите за спонзори. PassRight – стартап компанија од Сан Франциско, позната и како O-1 Visa Company ви нуди покривање на сите трошоци поврзани со имиграцијата,