притисни ентер »

Тони Зен сподели фотографии од синот Јасен и ја ...
Тони Зен сподели фотографии од синот Јасен и ја ...

Тони Зен сподели фотографии од синот Јасен и ја ...

Тони Зен се враќа на сцената со нов албум. Популарниот музичар денес ги сподели првите фотографии од малото синче и ја објави првата песна од новиот албум насловен „Од изворот на изборот“. Тони Зен минатиот месец откри дека неодамна тајно се ожени и стана татко. Неговата сопруга се вика Валентина Јованова и е од Гевгелија. Бебенцето го доби името Јасен

Хип хоп артистот Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум

Хип хоп артистот Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум

Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот“. Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција и изработка на ЦД и обвивка. Сниман е во студиото „Knobs Keys ‘n Stuff“ заедно со Бојан Филиповски „Gloomie“, додека миксот и мастерингот го изработи Мите Димовски во

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Албумот е акустичен, мирен и сниман во 432Hz, со цел да се задржи природната фреквенција. Сите песни се инспирирани од неговите лични искуства во изминативе пет години. Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот“. Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот“. Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција и изработка на ЦД и обвивка. Сниман е во студиото „Knobs Keys ‘n Stuff“ заедно со Бојан Филиповски „Gloomie“, додека миксот и мастерингот го изработи Мите Димовски во

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот“. Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција и изработка на ЦД и обвивка. Сниман е во студиото „Knobs Keys ‘n Stuff“ заедно со Бојан Филиповски „Gloomie“, додека миксот и мастерингот го изработи Мите Димовски во

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот“. Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција и изработка на ЦД и обвивка. Сниман е во студиото „Knobs Keys ‘n Stuff“ заедно со Бојан Филиповски „Gloomie“, додека миксот и мастерингот го изработи Мите Димовски во

Новиот албум на Тони Зен е инспириран Од личните духовни искуства

Новиот албум на Тони Зен е инспириран Од личните духовни искуства

Тони Зен по подолга пауза се враќа на музичката сцена со својот шести албум, насловен „Од изворот на изборот“. Како независно издание, албумот е снимен во студиото „Knobs Keys ‘n Stuff“ заедно со Бојан Филиповски, а миксот и мастерингот ги правеше Мите Димовски во студиото „Тралала“. Албумот е акустичен и мирен и сите осум песни се инспирирани од личните

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот". Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција и изработка на ЦД и обвивка. Сниман е во студиото „Knobs Keys 'n Stuff" заедно со Бојан Филиповски „Gloomie", додека миксот и мастерингот го изработи Мите Димовски во

Тони Зен се врати…

Тони Зен се врати…

Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот“. Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција и изработка на ЦД и обвивка. Сниман е во студиото „Knobs Keys ‘n Stuff“ заедно со Бојан Филиповски „Gloomie“, додека миксот и мастерингот го изработи Мите Димовски во

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Тони Зен со нов албум „Од изворот на изборот“

Познатиот хип хоп артист Тони Зен го издаде својот шести по ред соло албум со наслов „Од изворот на изборот“. Албумот е независно издаден со поддршка на СТ Продукција како дистрибуција и изработка на ЦД и обвивка. Сниман е во студиото „Knobs Keys 'n Stuff“ заедно со Бојан Филиповски „Gloomie“, додека миксот и мастерингот го изработи Мите Димовски во