притисни ентер »

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол
Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Нашето секојдневие е исполнето со обврски заради кои имаме помалку време за работите кои ги сакаме, посебно за шопингот кој прерасна во задача и нешто што треба да се заврши набрзина. Сепак, постои едно место каде забавата во шопингот е неизбежна, тоа е Капитол мол. Тоа уживање сега е совршено надополнето со летните цени и попустот до -70% во продавниците

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Скопје, ( 16 .08.2019) - Нашето секојдневие е исполнето со обврски заради кои имаме помалку време за работите кои ги сакаме, посебно за шопингот кој прерасна во задача и нешто што треба да се заврши набрзина. Сепак, постои едно место каде забавата во шопингот е неизбежна, тоа е Капитол мол. Тоа уживање сега е совршено надополнето со летните цени и

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Нашето секојдневие е исполнето со обврски заради кои имаме помалку време за работите кои ги сакаме, посебно за шопингот кој прерасна во задача и нешто што треба да се заврши набрзина. Сепак, постои едно место каде забавата во шопингот е неизбежна, тоа е Капитол мол. Тоа уживање сега е совршено надополнето со летните цени и попустот до -70% во продавниците

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Нашето секојдневие е исполнето со обврски заради кои имаме помалку време за работите кои ги сакаме, посебно за шопингот кој прерасна во задача и нешто што треба да се заврши набрзина. Сепак, постои едно место каде забавата во шопингот е неизбежна, тоа е Капитол мол. Тоа уживање сега е совршено надополнето со летните цени и попустот до -70% во продавниците

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Нашето секојдневие е исполнето со обврски заради кои имаме помалку време за работите кои ги сакаме, посебно за шопингот кој прерасна во задача и нешто што треба да се заврши набрзина. Сепак, постои едно место каде забавата во шопингот е неизбежна, тоа е Капитол мол. Тоа уживање сега е совршено надополнето со летните цени и попустот до -70% во продавниците

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Стопи се од попусти до -70% во Капитол мол

Нашето секојдневие е исполнето со обврски заради кои имаме помалку време за работите кои ги сакаме, посебно за шопингот кој прерасна во задача и нешто што треба да се заврши набрзина. Сепак, постои едно место каде забавата во шопингот е неизбежна, тоа е Капитол мол. Тоа уживање сега е совршено надополнето со летните цени и попустот до -70% во продавниците