притисни ентер »

Анастасија со хит од Цеца доби бакшиш од 500 евра
Анастасија со хит од Цеца доби бакшиш од 500 евра

Анастасија со хит од Цеца доби бакшиш од 500 евра

Пејачката Анастасија Ражњатовиќ е блиска со Драгослав Илиќ, бизнисменот кој се занимава дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела. На видеото на кое Анастасија во придружба на хармоника го пее хитот на мајка си Цеца Ра жњатовиќ, „Кукавица“, се гледа како една гостинка остава 500 евра на хармониката, на која веќе има банкноти од 50 евра. Целата

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

Ќерката на Цецан, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

ЦЕЦА МУ ПЕЕШЕ НА СВАДБА, АНАСТАСИЈА НА РОДЕНДЕН: Банкноти од 500 евра фрчат кога му ја пее „Кукавица“ на нафташ

Ќерката на Цецан, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

Анастасија ја пееше „Кукавица“во кафеана, песната со која Цеца стана ѕвезда

Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

ИЗВОР Скопје24 | август 13, 2019 Бизнисменот Драгослав Илиќ, кој се заминава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, дошол повторно во Србија за да го прослави својот роденден. Славењето било организирано во еден белградски ресторан. На прославата меѓу присутните се најде и Анастасија Ражнатовиќ која во еден момент запеа песна од нејзината

Летале банкноти од 500 евра: АНАСТАСИЈА ја запеа „Кукавица“ на роденденот на најбогатиот СРПСКИ БИЗНИСМЕН со нафта

Летале банкноти од 500 евра: АНАСТАСИЈА ја запеа „Кукавица“ на роденденот на најбогатиот СРПСКИ БИЗНИСМЕН со нафта

Гаги е познат по тоа што ја сака татковината, па барал да се служат исклучиво домашни специјалитети. Бизнисменот Драгослав Илиќ Гаги, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, допатувал од Мадрид за да го прослави роденденот во Србија. Анастасија Ражнатовиќ, Марина Висковиќ и пријателите од Шпанија се веселеле во еден белградски

Банкноти од 500 евра се лепат кога Анастасија му ја пее „Кукавица“ на нафташ

Банкноти од 500 евра се лепат кога Анастасија му ја пее „Кукавица“ на нафташ

Ќерката на Цецан, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми. На снимката на која Анастасија го пее

На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

На свадба му пееше Цеца, на роденден Анастасија – Погледнете ја атмосферата на прославата на познатиот бизнисмен

Бизнисменот Драгослав Илиќ, кој се заминава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, дошол повторно во Србија за да го прослави својот роденден. Славењето било организирано во еден белградски ресторан. На прославата меѓу присутните се најде и Анастасија Ражнатовиќ која во еден момент запеа песна од нејзината мајка Цеца, „Кукавица“. Благодарам

Конечно исплива причината за кавгата меѓу Анастасија и Луна – Беа најдобри другарки, а сега не сакаат очи да си видат

Конечно исплива причината за кавгата меѓу Анастасија и Луна – Беа најдобри другарки, а сега не сакаат очи да си видат

Луна Ѓогани и Анастасија Ражнатовиќ го прекинаа долгогодишното пријателство пред неколку години, а сега конечно исплива во јавноста вистинската причина за кавгата. Имено, се почнало во 2015 година, непосредно пред 18. роденден на ќерката на Цеца на кој блогерката не беше поканета. Луна се додворуваше на еден дечко со кој Таса беше долг период. Анастасија