притисни ентер »

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија
За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

Полицијата за еден казни 788 возачи за брзо возење на територија на цела држава. Во текот на вчерашниот ден (03.05.2021) Министертвото за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената. Казнњти се 788 возачи. Од нив, 111 возила се движеле со

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

Полицијата за еден казни 788 возачи за брзо возење на територија на цела држава. Во текот на вчерашниот ден (03.05.2021) Министертвото за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената. Казнњти се 788 возачи. Од нив, 111 возила се движеле со

788 санкции за брзо возење на територија на цела држава

788 санкции за брзо возење на територија на цела држава

Во рамки на зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, полицијата казнила 788 возачи. – Од нив, 111 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а 21 возило се движело со дури над 70 километри на час повеќе од дозволената

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

Полицијата за еден ден казни 788 возачи за брзо возење на територија на цела држава. Во текот на вчерашниот ден (3.5.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на државата за санкционирање возила кои се движат со брзина поголема од дозволената. Казнeти се 788 возачи. Од нив, 111 возила се движеле со

788 санкции за брзо возење на територија на цела држава

788 санкции за брзо возење на територија на цела држава

Во текот на вчерашниот ден (03.05.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 788 возачи. Од нив, 111 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

Полицијата за еден казни 788 возачи за брзо возење на територија на цела држава. Во текот на вчерашниот ден (03.05.2021) Министертвото за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената. Казнњти се 788 возачи. Од нив, 111 возила се движеле со

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

За еден ден казнети 788 возачи за брзо возење во Македонија

Полицијата за еден казни 788 возачи за брзо возење на територија на цела држава. Во текот на вчерашниот ден (03.05.2021) Министертвото за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената. Казнњти се 788 возачи. Од нив, 111 возила се движеле со

Казнети 788 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Казнети 788 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Во рамки на зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, полицијата казнила 788 возачи. – Од нив, 111 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а 21 возило се движело со дури над 70 километри на час повеќе од дозволената

Казни за 103 возачи за брзо возење во Скопје

Казни за 103 возачи за брзо возење во Скопје

На територијата на град Скопје вчера изречени се вкупно 142 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 103 санкции, шест за возење без возачка дозвола. Од МВР денеска соопштија дека се изречени 21 санкција за прекршоци што ги чинат возачите на мотоцикли, пет за технички неисправни и нерегистрирани возила. Засилените сообраќајни контролим