притисни ентер »

На Јапонец во Париз му украле рачен часовник вреден “само“ 800.000 евра
На Јапонец во Париз му украле рачен часовник вреден “само“ 800.000 евра

На Јапонец во Париз му украле рачен часовник вреден “само“ 800.000 евра

Во Париз на Јапонец му бил украден рачен часовник, чија вредност се проценува за речиси 800.000 евра, ѝ соопштил извор на полицијата. 30-годишен јапонски бизнисмен останал без часовник кога во понеделникот навечер излегол да запали цигара пред луксузниот хотел каде што престојувал. Му пришол некој човек и му побарал цигара, пренесува еден од изворите

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле часовник вреден 800.000 евра. Бизнисменот останал без луксузниот часовник кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот  па побегнал. Часовникот од брендот

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

Додека пушел му го украле часовникот од 800.000 илјади евра

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле часовник вреден 800.000 евра. Бизнисменот останал без луксузниот часовник кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот  па побегнал. Часовникот од брендот

Крадец украл часовник од 800.000 евра во Париз, во бегството го загубил мобилниот

Крадец украл часовник од 800.000 евра во Париз, во бегството го загубил мобилниот

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Часовник од 800.000 евра е украден од Јапонец во Париз

Часовник од 800.000 евра е украден од Јапонец во Париз

45 Споделувања Share Tweet На еден Јапонец во една луксузна населба во Париз му бил украден часовник чија што вредност се проценува на околу 800.000 евра, соопштил извор од полицијата. 30-годишниот јапонски бизнисмен останал без својот часовник во понеделникот кога тој пред својот луксузен хотел излегол да запали цигара, од каде што и му бил украден

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

Часовник од 800.000 евра украден во Париз

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Крадец украл часовник од 800.000 евра, но му испаднал мобилниот телефон

Крадец украл часовник од 800.000 евра, но му испаднал мобилниот телефон

На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара. Кусо потоа, крадецот ја зграпчил раката на Јапонецот, му го зел часовникот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот

Крадец во Париз украл часовник од 800.000 евра, ама го изгубил мобилниот На еден 30-годишен Јапонец во Париз му украле саат вреден 800.000 евра, се дознава од полициски извори. Бизнисменот останал без луксузниот личен предмет кога завчера вечер излегол на пушење пред луксузниот хотел каде што отседнал. Непознатиот човек му пришол барајќи му цигара