притисни ентер »

Четиригодишно дете стана најмлад член на Менса: Брои до 100 на шест јазици
Четиригодишно дете стана најмлад член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишно дете стана најмлад член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишниот Теди Хобс може да брои до 100 на шест јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. „Со гледање телевизија и слушање и копирање на звуците на гласовите, тој научи да чита на 26 месеци“, изјавила мајката на Теди, Бет Хобс за Би-Би-Си. Еден ден неговите родители го слушнале како изговара зборови кои не ги разбираат. Зачудената мајка го прашала

Четиригодишно дете стана најмлад член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишно дете стана најмлад член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишниот Теди Хобс може да брои до 100 на шест јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. „Со гледање телевизија и слушање и копирање на звуците на гласовите, тој научи да чита на 26 месеци“, изјавила мајката на Теди, Бет Хобс за Би-Би-Си. Еден ден неговите родители го слушнале како изговара зборови кои не ги разбираат. Зачудената мајка го прашала

Четиригодишно дете стана најмлад член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишно дете стана најмлад член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишниот Теди Хобс може да брои до 100 на шест јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. „Со гледање телевизија и слушање и копирање на звуците на гласовите, тој научи да чита на 26 месеци“, изјавила мајката на Теди, Бет Хобс за Би-Би-Си. Еден ден неговите родители го слушнале како изговара зборови кои не ги разбираат. Зачудената мајка го прашала

Најмладиот член на Менса во Британија има само четири години

Најмладиот член на Менса во Британија има само четири години

Мало дете од градот Портисхед, југозападна Англија, кое научило да чита на свои две години, е најмладиот член на Менса во Велика Британија. Сега четиригодишниот Теди, исто така, може да брои до 100 на шест странски јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. Мајката на момчето, Бет Хобс вели дека тој научил да чита на само 26 месеци „гледајќи детски канали

Четиригодишно момче стана најмладиот член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишно момче стана најмладиот член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Момче кое се научило да чита на две години стана најмладиот член на британската Менса. Четиригодишниот Теди Хобс може да брои до 100 на шест јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. „Со гледање телевизија и слушање и копирање на звуците на гласовите, тој научи да чита на 26 месеци“, изјави мајката на Теди, Бет Хобс за Би-Би-Си. Еден ден неговите родители

Четиригодишно момче стана најмладиот член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Четиригодишно момче стана најмладиот член на Менса: Брои до 100 на шест јазици

Момче кое се научило да чита на две години стана најмладиот член на британската Менса. Четиригодишниот Теди Хобс може да брои до 100 на шест јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. „Со гледање телевизија и слушање и копирање на звуците на гласовите, тој научи да чита на 26 месеци“, изјави мајката на Теди, Бет Хобс за Би-Би-Си. Еден ден неговите родители

Најмладиот член на Менса во Британија има само четири години

Најмладиот член на Менса во Британија има само четири години

Мало дете од градот Портисхед, југозападна Англија, кое научило да чита на свои две години, е најмладиот член на Менса во Велика Британија. Сега четиригодишниот Теди, исто така, може да брои до 100 на шест странски јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. Мајката на момчето, Бет Хобс вели дека тој научил да чита на само 26 месеци „гледајќи детски канали

ИМА ЧЕТИРИ ГОДИНИ И БРОИ НА ШЕСТ ЈАЗИЦИ: Oва дете е најмладиот член на британската Менса

ИМА ЧЕТИРИ ГОДИНИ И БРОИ НА ШЕСТ ЈАЗИЦИ: Oва дете е најмладиот член на британската Менса

Добивај вести на Viber Најмладиот член на британската Менса е Теди Хобс кој има само четири години. Детето може да брои до 100 на шест јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. Кога имало две години, ова дете научило да чита. „Со гледање телевизија и слушање и копирање на звуците на гласовите, тој научи да чита на 26 месеци“, изјавила мајката на Теди,

ЧЕТИРИГОДИШНО МОМЧЕ СТАНА НАЈМЛАДИОТ ЧЛЕН НА МЕНСА Брои до 100 на шест јазици

ЧЕТИРИГОДИШНО МОМЧЕ СТАНА НАЈМЛАДИОТ ЧЛЕН НА МЕНСА Брои до 100 на шест јазици

Момче кое се научило да чита на две години стана најмладиот член на британската Менса. Четиригодишниот Теди Хобс може да брои до 100 на шест јазици, вклучувајќи го и мандаринскиот. „Со гледање телевизија и слушање и копирање на звуците на гласовите, тој научи да чита на 26 месеци“, изјавила мајката на Теди, Бет Хобс за Би-Би-Си. Повеќе за ова на порталот