притисни ентер »

Виц: Мени од канибали
Виц: Мени од канибали

Виц: Мени од канибали

Share Tweet Share Share Email Comments Канибали фаќаат турист, палат оган, го туркаат во казанот и го прашуваат: – Како се викаш? – Зошто е важно, нели ќе ме јадете?! – Како зошто, па што ќе пишеме на менито! Advertisements Share Tweet Share Share Email

Канибали

Канибали

Канибали фаќаат турист, палат оган, го туркаат во казанот и го прашуваат: – Како се викаш? – Зошто е важно, нели ќе ме јадете?! – Како зошто, па што ќе пишеме на менито!

Виц: Мастика место гел за дезинфекција

Виц: Мастика место гел за дезинфекција

Share Tweet Share Share Email Comments Го праќа сопругата мажот до продавница да купи гел за дезинфекција, пандемија на коронавирус е, мора да се пазат. Оди мажот и се враќа со шише мастика. Го гледа жената и му урла: Говедо едно пијандурско, зошто си купил мастика?! Нели гел за дезинфекција требаше! А тој: Па, поевтина беше мастикава, а исто дезинфицираат

Виц: Колку ме сакаш од 1 до 10

Виц: Колку ме сакаш од 1 до 10

Share Tweet Share Share Email Comments Прашуе га кумановка мужа ву: – Мужу, колко ме сакаш ти мене, од ед’н до десет, на пример? – Па жено, искрено да ти кажу… Од ед’н до десет много те сакам, а од 11 ќе иду на пиво сас другари! Advertisements Share Tweet Share Share Email