притисни ентер »

Зошто понекогаш раскинувањето ја разгорува страста во врската?
Зошто понекогаш раскинувањето ја разгорува страста во врската?

Зошто понекогаш раскинувањето ја разгорува страста во врската?

Народната мудрост вели дека помирувањето по раскинувањето на врската може да донесе уште поголеми маки и проблеми. Но, можно е едноставно да ни треба пауза за да размислиме што сакаме, каде одиме и како сакаме да изгледа нашата врска. Раскинувањето не е нужно индикатор за нерешливи проблеми и идни неуспеси. Важно е и двајцата партнери да сакаат да