притисни ентер »

Винодонија: Секоја година подобра и побогата, со многу стари и нови пријатели и винарии
Винодонија: Секоја година подобра и побогата, со многу стари и нови пријатели и винарии

Винодонија: Секоја година подобра и побогата, со многу стари и нови пријатели и винарии

Најголемиот вински настан на затворено „Винодонија“ 2019. се одржа викендов, поточно, во петокот и саботата (29-30.11), и повторно не збуни. На сите оние познати ликови и вкусови од изминатите три години „Винодонија“ – и многу нови. Неделата си ја дадовме за да ги преброиме новите визит карти и старите пријатели,  да одмориме и да ги средиме впечатоците,