притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски

Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал. Наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски. Заради нив Македонија е на дното на листите за корупција и срам за цела Европа, реагираат

ВМРО-ДПМНЕ: Апесењето на градоначалникот на Ново Село е дефокус од милионскиот криминал во врвот на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Апесењето на градоначалникот на Ново Село е дефокус од милионскиот криминал во врвот на власта

Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал, сметаат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Оттаму додаваат дека наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски, заради кои, како што велат, Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Јавноста чека истраги и за големите криминали

ВМРО-ДПМНЕ: Јавноста чека истраги и за големите криминали

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека „градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал“. „Наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски. Заради нив Македонија е на дното на листите

Апсењето на градоначалникот Стојчев е дефокус од милионските криминали на власта

Апсењето на градоначалникот Стојчев е дефокус од милионските криминали на власта

Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал. Јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Според партијата, власта ја дефокусира јавноста од големите криминали.„Заради нив Македонија е на дното на листите за

ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал

ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал

„Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал. Наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски. Заради нив Македонија е на дното на листите за корупција и срам за цела Европа. Доколку

ВМРО-ДПМНЕ: Апесењето на градоначалникот на Ново Село е дефокус од милионскиот криминал во врвот на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Апесењето на градоначалникот на Ново Село е дефокус од милионскиот криминал во врвот на власта

Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал, сметаат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Оттаму додаваат дека наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски, заради кои, како што велат, Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Апесењето на градоначалникот на Ново Село е дефокус од милионскиот криминал во врвот на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Апесењето на градоначалникот на Ново Село е дефокус од милионскиот криминал во врвот на власта

Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал, сметаат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Оттаму додаваат дека наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски, заради кои, како што велат, Македонија

ВМРО-ДПМНЕ:Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал

ВМРО-ДПМНЕ:Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал

Наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски. Заради нив Македонија е на дното на листите за корупција и срам за цела Европа. Доколку властите не покренат истраги за милионските тендери во РЕК Битола и вмешаноста на камионите на Заеви, милионските тендери

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ да не дефокусира со шверц на цигари, јавноста чека истраги за милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ да не дефокусира со шверц на цигари, јавноста чека истраги за милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски

Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал. Наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски. Заради нив Македонија е на дното на листите за корупција и срам за цела Европа. Ова е наведено

ВМРО-ДПМНЕ: Јавноста очекува истраги за милионските тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Јавноста очекува истраги за милионските тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски

Градоначалникот на Ново Село не е единствениот функционер на власта за кој што постојат сериозни индиции за криминал. Наместо обиди за дефокусирање од големите криминали, јавноста очекува истраги за сомнителните милионски тендери на Заеви, Анѓушев и Спасовски. Заради нив Македонија е на дното на листите за корупција и срам за цела Европа. Доколку властите