притисни ентер »

Аерозагадувањето во фокус на средбата помеѓу министерот за животна средина и градоначалникот на Сарај
Аерозагадувањето во фокус на средбата помеѓу министерот за животна средина и градоначалникот на Сарај

Аерозагадувањето во фокус на средбата помеѓу министерот за животна средина и градоначалникот на Сарај

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини и градоначалникот на општина Сарај Блерим Беџети остварија средба на која беше потенцирана важноста за интензивирање на активностите за заштита на животната средина. Од министерството информираат дека фокусот на разговорите бил ставен на аерозагадувањето. „Министерот Нуредини особено

Средба на министерот Нуредини и градоначалникот на Сарај: Да се интензивираат активностите за заштита на животна средина

Средба на министерот Нуредини и градоначалникот на Сарај: Да се интензивираат активностите за заштита на животна средина

Од голема важност е да се интензивираат активностите за заштита на животна средина, потенцираа на денешната средба министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини и градоначалникот на општина Сарај, Блерим Беџети. На средбата, како што соопштуваат од Министерството за животна средина и просторно планирање, фокусот на разговорите

Аерозагадувањето во фокус на средбата помеѓу министерот за животна средина и градоначалникот на Сарај

Аерозагадувањето во фокус на средбата помеѓу министерот за животна средина и градоначалникот на Сарај

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини и градоначалникот на општина Сарај Блерим Беџети остварија средба на која беше потенцирана важноста за интензивирање на активностите за заштита на животната средина. Од министерството информираат дека фокусот на разговорите бил ставен на аерозагадувањето. „Министерот Нуредини особено

Аерозагадувањето во фокус на средбата помеѓу министерот за животна средина и градоначалникот на Сарај

Аерозагадувањето во фокус на средбата помеѓу министерот за животна средина и градоначалникот на Сарај

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини и градоначалникот на општина Сарај Блерим Беџети остварија средба на која беше потенцирана важноста за интензивирање на активностите за заштита на животната средина. Од министерството информираат дека фокусот на разговорите бил ставен на аерозагадувањето. „Министерот Нуредини особено

Средба на министерот Нуредини и градоначалникот на Сарај: Да се интензивираат активностите за заштита на животна средина

Средба на министерот Нуредини и градоначалникот на Сарај: Да се интензивираат активностите за заштита на животна средина

Од голема важност е да се интензивираат активностите за заштита на животна средина, потенцираа на денешната средба министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини и градоначалникот на општина Сарај, Блерим Беџети.

Јас не загадувам, вели Министерот за екологија Насер Нуредини и ги повика институции и граѓаните да почнат со селекција на отпадот

Јас не загадувам, вели Министерот за екологија Насер Нуредини и ги повика институции и граѓаните да почнат со селекција на отпадот

Министерот за животна средина Насер Нуредини ги повика граѓаните и институциите да се приклучат на мисијата на неговото министерство „Јас не загадувам“, да почнат со селекција на отпадот и да станат енергетски поефикасни. На прославата на Денот на независноста – 8 Септември во Градскиот парк во Скопје, тој носеше кутија во која граѓаните можеа да ги