притисни ентер »

Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка
Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка

Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка

Вистинска зимска идила преовладува во најпознатите ски центри во Македонија. Маврово и Попова Шапка утринава се подготвени за туристи, а наврнатиот снег едобредојден во екот на сезоната. Во Маврово утринава има наврнато 87 сантиметри снег, додека на Шапка 47 сантиметри. Овие зимски услови се одлични за викендот да го поминете таму, а какво е времето

Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка

Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка

Вистинска зимска идила преовладува во најпознатите ски центри во Македонија. Маврово и Попова Шапка утринава се подготвени за туристи, а наврнатиот снег едобредојден во екот на сезоната. Во Маврово утринава има наврнато 87 сантиметри снег, додека на Шапка 47 сантиметри. Овие зимски услови се одлични за викендот да го поминете таму, а какво е времето

Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка

Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка

Снегот ги израдува скијачите: Утрово вистинска зимска идила во Маврово и Попова Шапка (ФОТО) Вистинска зимска идила преовладува во најпознатите ски центри во Македонија. Маврово и Попова Шапка утринава се подготвени за туристи, а наврнатиот снег едобредојден во екот на сезоната. Во Маврово утринава има наврнато 87 сантиметри снег, додека на Шапка 47