притисни ентер »

Немојте да се грижите ако вашето дете има замислено пријателче
Немојте да се грижите ако вашето дете има замислено пријателче

Немојте да се грижите ако вашето дете има замислено пријателче

Родителите често се загрижени кога ќе забележат дека детето долго разговара и си игра со замислено пријателче. Во минатото за тие деца се сметало дека се склони кон психопатолошки симптоми. Но, всушност, тој вид на пријателство има улога во полесно адаптирање на многу животни ситуации. Замислените пријателчиња најчесто се јавуваат на возраст меѓу две

Вашето дете има замислено пријателче? Не грижете се!

Вашето дете има замислено пријателче? Не грижете се!

Родителите често се загрижени кога ќе забележат дека детето долго разговара и си игра со замислено пријателче. Во минатото за тие деца се сметало дека се склони кон психопатолошки симптоми. Но, всушност, тој вид на пријателство има улога во полесно адаптирање на многу животни ситуации. Замислените пријателчиња најчесто се јавуваат на возраст меѓу две

Вашето дете има замислено пријателче? Не грижете се!

Вашето дете има замислено пријателче? Не грижете се!

Вашето дете има замислено пријателче? Не грижете се! Родителите често се загрижени кога ќе забележат дека детето долго разговара и си игра со замислено пријателче. Во минатото за тие деца се сметало дека се склони кон психопатолошки симптоми. Но, всушност, тој вид на пријателство има улога во полесно адаптирање на многу животни ситуации. Замислените

Немојте да се грижите ако вашето дете има замислено пријателче

Немојте да се грижите ако вашето дете има замислено пријателче

Родителите често се загрижени кога ќе забележат дека детето долго разговара и си игра со замислено пријателче. Во минатото за тие деца се сметало дека се склони кон психопатолошки симптоми. Но, всушност, тој вид на пријателство има улога во полесно адаптирање на многу животни ситуации. Замислените пријателчиња најчесто се јавуваат на возраст меѓу две

Немојте да се грижите ако вашето дете има замислено пријателче

Немојте да се грижите ако вашето дете има замислено пријателче

Родителите често се загрижени кога ќе забележат дека детето долго разговара и си игра со замислено пријателче. Во минатото за тие деца се сметало дека се склони кон психопатолошки симптоми. Но, всушност, тој вид на пријателство има улога во полесно адаптирање на многу животни ситуации. Замислените пријателчиња најчесто се јавуваат на возраст меѓу две