притисни ентер »

„Настегам се и правим хаос“: Нова модна катастрофа кај Сергеј Варошлија

„Настегам се и правим хаос“: Нова модна катастрофа кај Сергеј Варошлија

„Како може едно машко да го повторува својот стајлинг?“, остана збунет модниот критичар. Препознатливото шоу на 1ТВ – „Студио Мода“ продолжи да ги критикува стилот и чувството за мода по социјалните мрежи. „Како и да сте стилизирани, ако видам на вас хулахопки со бисерен сјај, автоматски сте тешка модна катастрофа“, потенцираше уште еднаш Сергеј. Погледнете

„Настегам се и правим хаос“: Нова модна катастрофа кај Сергеј Варошлија

„Настегам се и правим хаос“: Нова модна катастрофа кај Сергеј Варошлија

„Како може едно машко да го повторува својот стајлинг?“, остана збунет модниот критичар. Препознатливото шоу на 1ТВ – „Студио Мода“ продолжи да ги критикува стилот и чувството за мода по социјалните мрежи. „Како и да сте стилизирани, ако видам на вас хулахопки со бисерен сјај, автоматски сте тешка модна катастрофа“, потенцираше уште еднаш Сергеј. Погледнете