притисни ентер »

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје
Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, оствари средба со делегација од збратимениот германски град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. Како што информираат од Град Скопје, станува збор за повратна средба на градоначалникот Мали, откако минатата година Шилегов беше во дводневна работна посета на Нирнберг каде што Скопје учествуваше

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, оствари средба со делегација од збратимениот германски град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. Како што информираат од Град Скопје, станува збор за повратна средба на градоначалникот Мали, откако минатата година Шилегов беше во дводневна работна посета на Нирнберг каде што Скопје учествуваше

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, оствари средба со делегација од збратимениот германски град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. Како што информираат од Град Скопје, станува збор за повратна средба на градоначалникот Мали, откако минатата година Шилегов беше во дводневна работна посета на Нирнберг каде што Скопје учествуваше

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, оствари средба со делегација од збратимениот германски град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. Како што информираат од Град Скопје, станува збор за повратна средба на градоначалникот Мали, откако минатата година Шилегов беше во дводневна работна посета на Нирнберг каде што Скопје учествуваше

Средба на градначалникот Шилегов со градоначалникот на Нирнберг, Мали

Средба на градначалникот Шилегов со градоначалникот на Нирнберг, Мали

Градоначалникот Шилегов денеска /13.05.2019 година, понеделник/ оствари средба со делегација од збратимениот град Нирнберг (СР Германија), предводена од градоначалникот Улрих Мали (Ulrich Maly). На средбата градоначалниците дискутираа за досегашната соработка меѓу двата збратимени града и истата ја оценија како одлична, каде што се реализирани голем

Шилегов оствари средба со градоначалникот на Нирнберг

Шилегов оствари средба со градоначалникот на Нирнберг

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска оствари средба со делегација од збратимениот град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. – На средбата градоначалниците дискутираа за досегашната соработка меѓу двата збратимени града и истата ја оценија како одлична, каде што се реализирани голем број проекти и активности во областа

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Градоначалникот на збратимениот Нирнберг во посета на Скопје

Скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, оствари средба со делегација од збратимениот германски град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. Како што информираат од Град Скопје, станува збор за повратна средба на градоначалникот Мали, откако минатата година Шилегов беше во дводневна работна посета на Нирнберг каде што Скопје учествуваше

Шилегов оствари средба со градоначалникот на Нирнберг

Шилегов оствари средба со градоначалникот на Нирнберг

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска оствари средба со делегација од збратимениот град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. – На средбата градоначалниците дискутираа за досегашната соработка меѓу двата збратимени града и истата ја оценија како одлична, каде што се реализирани голем број проекти и активности во областа

Шилегов се сретна со градоначалникот на Нирнберг, Улрих Мали

Шилегов се сретна со градоначалникот на Нирнберг, Улрих Мали

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска оствари средба со делегација од збратимениот град Нирнберг (СР Германија), предводена од градоначалникот Улрих Мали (Ulrich Maly). На средбата градоначалниците дискутираа за досегашната соработка меѓу двата збратимени града и истата ја оценија како одлична, каде што се реализирани голем број  проекти и

Шилегов оствари средба со градоначалникот на Нирнберг

Шилегов оствари средба со градоначалникот на Нирнберг

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска оствари средба со делегација од збратимениот град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. Скопје, 13 мај 2019 (МИА) – Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска оствари средба со делегација од збратимениот град Нирнберг, предводена од градоначалникот Улрих Мали. – На средбата